Witte schimmel in de bodem

Witte schimmel in de bodem


Witte schimmel in de bodem is een hardnekkig en langdurig probleem. Zich bewust van de symptomen kunnen vele seizoenen van gewassen en het planten van de ondergang te redden.

Geschiedenis

Witte schimmel verscheen voor het eerst op Maine aardappel gewassen in de vroege jaren 1980. Het is echter waarschijnlijk dat het een probleem was voordien, maar mogen niet gediagnosticeerd omdat het leeft in de bodem in plaats van op de planten zich in de meeste gevallen.

Functie

Witte schimmel groeit en ontkiemt in de bodem, dan rot planten boven en onder de grond om voedsel te maken voor zichzelf. Als een gewas is niet bijzonder gevoelig voor de mal, de mal gewoon blijft slapende, de opbouw in de grond, totdat de juiste planten mee te gaan.

Betekenis

Witte schimmel kan in de bodem blijven voor vele jaren. Als u een oogst van zonnebloemen of droge bonen, kunnen deze volledig vernietigd worden, zelfs als het voorgaande jaar oogst van een ander item niet zichtbaar leed.

effecten

Witte schimmel veroorzaakt bruin of grijs laesies op de stengels van planten. In een hoge luchtvochtigheid, zal het kijken meer bekend als het duurt op een pluizige witte vorm.

Preventie / Solution

Het is erg moeilijk te voorkomen of uit te roeien witschimmelkaas omdat slapende kan blijven - en in principe ongevoelig voor behandeling - in de grond zo lang. Verwijder geïnfecteerde planten uit de grond onmiddellijk, en houden het gebied vrij van onkruid, die witte schimmel kan hosten als andere vegetatie is niet beschikbaar, het houden van het leven en goed in uw bodem.

Related Articles

  1. Witte Schimmel op een Palm
  2. Geel schimmel in kamerplant bodem
  3. Hoe kan ik witte schimmel te doden
  4. Witte Schimmel op Mijn Boom van de Esdoorn
  5. Witte schimmel op mulch
  6. Witte schimmel op een Japanse esdoorn
  7. Witte wormen in de bodem van een ficus kamerplant
  8. Hoe te Meeldauw of schimmels in de bodem te behandelen
  9. Hoe kan ik witte schimmel op houten paneel doden
  10. Kamperfoelie schimmel of fungus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*