Tips voor het maken van rozenbottelolie recepten

Tips voor het maken van rozenbottelolie recepten


Rozenbottels worden gebruikt in vele cosmetische producten. Het maken van uw eigen rozenbottel olie om te verjongen en voeg geur aan de huid is zeer eenvoudig, en u kunt de olie te passen op veel verschillende manieren. Bij het ​​maken van rozenbottel olie, is het belangrijk om een paar dingen in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat je succesvol bent.

Geschiedenis

Rozenbottels zijn al eeuwenlang gebruikt door vrouwen die mooie, zachte huid en een aangename geur gezocht. Ze werden vaak toegevoegd aan water om rozenwater te maken, waarin vrouwen gebruikt als een tonic om hun huid te verfrissen. Loop der jaren een verscheidenheid aan andere werkwijzen voor het gebruik rozenbottels in cosmetische recepten zijn ontwikkeld, waardoor het een populaire toevoeging aan zepen, lotions en crèmes.

Het kiezen van Rose Hips

Rozenbottels die worden gebruikt om rozenbottelolie kan worden gedroogd of vers. Veel mensen de voorkeur aan gedroogde rozenbottels omdat het makkelijker is om de hoeveelheid noodzakelijke aanschaf cosmetische producten. Bij de aanschaf van gedroogde rozenbottels, op zoek naar producten die uit de biologische planten die niet werden behandeld met chemicaliën, omdat deze chemische stoffen de huid kunnen beschadigen werden geoogst. Verse rozenbottels kan worden gebruikt om rozenbottel olie, maar ze zijn veel moeilijker aan te komen. Rozenbottels moet worden geoogst op een bepaalde tijd van het jaar, meestal na de eerste vorst in de herfst. De beste rozenbottels komen uit bepaalde soorten rozen, zoals de Rugosa, zodat de rozenstruiken je beschikbaar mogelijk niet geschikt zijn voor gebruik zijn. Net als bij de gedroogde heupen, gebruik dan alleen verse heupen die afkomstig zijn van de biologische planten die niet werden behandeld door pesticiden of andere chemische sprays.

Het kiezen van een Carrier Oil

Een essentieel onderdeel van een rozenbottel olie is de vervoerder olie waarin u diffuse de rozenbottels. Meer dan 20 verschillende drageroliën worden gebruikt voor cosmetische producten, en elk heeft zijn eigen eigenschappen die het nuttig maken. Terwijl sommige oliën zijn rijk aan voedingsstoffen die goed zijn voor je huid zijn, ze zijn niet altijd geschikt voor gebruik in rozenbottel olie omwille van hun overweldigende geur. De beste soorten vervoerder olie om te gebruiken voor een roos hip olie recept zijn die licht en ongeparfumeerde zijn. Zoete amandelolie, druivenpitolie, abrikozen olie, jojoba-olie en saffloerolie zijn allemaal lichte oliën die gemakkelijk worden geabsorbeerd door het lichaam en hebben geen sterke geuren die de natuurlijke geur van de roos heupen zal overmeesteren.

opslagruimte

Om uw rozenbottel olie zo vers mogelijk te houden, op te slaan in donker gekleurde flessen op een koele plaats verwijderd van zonlicht. Flessen moeten worden afgesloten veilig gebruik van een strakke montage deksel of kurk stop, en alle flessen die niet onmiddellijk wordt gebruikt, moet een waslaag geplaatst rond het deksel om besmetting te voorkomen. Voor het beste resultaat, alleen maar kleine partijen van rozenbottel olie in een keer, tenzij je van plan bent op het geven van de olie weg of onmiddellijk te verkopen. Rozenbottelolie moet worden weggegooid als niet binnen zes tot acht maanden gebruikt, als na die tijd kan stagneert.

Related Articles

  1. Tips voor het maken van een gitaar taart
  2. Tips voor het maken van Tandem Rigs voor visserij
  3. Schilderen Tips voor het maken van helder blauw met Oliën
  4. Tips voor het maken van een van de xylofoon
  5. Tips voor het maken van een model van de USS Constitution
  6. Mum voorzien van een netwerk: 15 tips voor het maken van vrienden met mummies
  7. Tips voor het maken van plastic modellen
  8. Tips voor het maken Foam Board Signs
  9. 10 tips voor het beheersen van de Politie Oral Board
  10. Welke materialen worden gebruikt voor het maken van een elektrische schroevendraaier?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*