Tips voor het indrukken van Raw Silk Curtains

Tips voor het indrukken van Raw Silk Curtains


De delicate schoonheid van ruwe zijde vergt extra zorg. Deze rijke stof, vaak aangeduid als 'zijde in-de-gom, "is geweven in zijn meest natuurlijke staat door niet het verdraaien van de natuurlijke zijde strengen. Dit kenmerk methode een fijne vezel die extra zorg tijdens het persen vereist. Omdat dit textiel is gevoelig voor rimpels, hang de gordijnen onmiddellijk na het indrukken zodat de stof zal zijn vers geperste knapperigheid te behouden.

low Heat

Opknoping ruwe zijde gordijnen in gebieden van het huis die dagelijks direct zonlicht kan de vezels te verzwakken in de ruwe zijde ontvangen. Hoge hitte ijzer instellingen worden dan ook vezels in deze delicate textiel verzwakken. De Singer Sewing Book adviseert, "Wacht tegen te heet een strijkijzer, want het zal de vezel verzwakken en verkleuren pastels en blanken. Zet de warmteregeling op 'Silk.' Druk op de stof aan de verkeerde kant. " Het is altijd het beste om delicate stoffen aan de verkeerde kant van de stof om verkleuring te voorkomen, evenals een plotselinge uitbarsting van warmte, die permanent kunnen markeren de stof strijken. Zet het strijkijzer op een laag vuur instelling en zet de stoom vrij te geven aan "off." Hoewel ruwe zijde is een natuurlijke vezel, zal contact met water ringen en vlek markeringen op de stof te verlaten. Zodra de warmte direct op het water wordt toegepast, het water mark houdt zich permanent op het textiel.

Dry Press Handdoeken

Door het plaatsen van een droge handdoek over de sectie, kunt u de instelling voor lage-medium te verhogen. Bijvoorbeeld, als je ijzer instelling wijzerplaat heeft een laag van 1 tot 2 warmtebron optie, verhoging van de lage warmtebron tot een niveau 2 binnen de zijde warmte draaiknop. Geen verhoging van de warmte meer dan dit, omdat de extra warmte van de ruwe zijde vezels aanzienlijk zal verzwakken. Volgens Singer Sewing Book, "Voor extra vocht op dikke naden, plaats een enkel dikte van vochtige kaasdoek over de droge pers doek. Op middellange tot ruwe zijde zwaargewicht, gebruik maken van een dubbele dikte van vochtige kaasdoek over de droge doek ..."

zweefvliegen

Het gebruik van de lage instelling zal waarschijnlijk moet u de strijken gedeelte herhalen door sectie. In plaats van het toevoegen van druk, gebruik maken van de glijdende techniek om te helpen bij het gladstrijken van diepe rimpels. Strijken op snel heen en weer bewegingen, evenals links naar rechts, zal ook uw stof te beschermen tegen ijzer markeringen. De ruwe zijde gordijnen zal verschijnen zacht en fris en behouden oorspronkelijke glans en glans.

Related Articles

  1. Tips voor het Schilderen van de Zijde
  2. Tips voor het houden van Snapdragons Blooming
  3. 10 tips voor het beheersen van de Politie Oral Board
  4. Tips voor het dragen van de Kilt
  5. Prep Tips voor het koken van de Perfect Spiral Ham
  6. 10 tips voor het kopen van een gebruikte auto
  7. Tips voor het verfraaien van een kleine eetzaal
  8. Tips voor het schoonmaken van de Douche Deuren
  9. Tips voor het solderen van koperen buizen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*