Tips voor het herbouwen van een 4L60E Transmission

Tips voor het herbouwen van een 4L60E Transmission


De 4L60E transmissie is een elektronisch gestuurde versie van de 700R4 vier-speed overdrive transmissie. De motor controle module controles en verschuift de transmissie voor een nauwkeurige controle van de schakelpunten en de lock-up koppelomvormer. Fabrikanten die de transmissie in lichte en middelzware achterwielaandrijving en vierwielaandrijving voertuigen, zoals vrachtwagens en sport utility vehicles, en in full-size achterwiel aangedreven personenauto's zoals de Caprice en Impala.

Proper Workbench

De 4L60E transmissie heeft tal van onderdelen intern in het geval montage. Professionele transmissie re-bouwers gebruik maken van een zeer grote werktafel met veel ruimte om de onderdelen in orde, schoon en georganiseerd te houden. De werktafels hebben richels om te voorkomen dat het verliezen van kleine onderdelen, componenten en een afgeschermde drain naar transmissie vloeistof vast te leggen. Lay-out van de interne componenten van de 4L60E tijdens de demontage met het oog op een voldoende groot werkbank om de componenten georganiseerd te houden.

clean Workspace

Reinig de werktafel voor gebruik. werktafels transmissie re-bouwer zijn van roestvrij staal en eenvoudig te reinigen. Vuil en gruis pakte tijdens de wederopbouw proces het leven van een transmissie aanzienlijk verminderen. In een snuifje, veilige houten strips rond de buitenste rand van de tafel om een ​​richel om de kleine onderdelen te behouden creëren. Draperen een plastic druppel als resourcecloth over de tafel om een ​​schoon oppervlak te bieden en te vangen overtollig transmissie vloeistof.

Visuele hulpmiddelen

Het verkrijgen van een opengewerkte tekening van de 4L60E uit de transmissie-onderdelen leverancier uitzicht. Leveranciers houden schema bij de hand om de exacte delen klanten proberen aan te schaffen identificeren. Het diagram geeft de volgorde en plaatsing van de onderdelen. Ervaren technici gebruik maken van de afbeeldingen bij de wederopbouw van hun geheugen joggen en de snelheid van het assemblageproces. Vaak over het hoofd gezien als een bron, kunnen mobiele telefoons van onschatbare waarde tijdens de wederopbouw proces. Neem talrijke foto's met een mobiele telefoon tijdens de demontage proces als een referentie om te helpen tijdens de montage van de 4L60E.

Extra Componets te overwegen vervangen

De 4L60E transmissie heeft een aantal bekende zwakke punten die gevoelig zijn voor mislukking zijn. Een upgrade van de zon-reactie schelp met een gehard stalen zon shell om te voorkomen dat het scheren op de spiebanen. Een upgrade van de 2-4 servo aan de houdkracht van de band te verhogen, het voorkomen van uitglijden en het branden van de band. Installeer een rev-kit of nieuwe bronnen in de 3-4 koppeling pack om betrokkenheid bij hoge toerentallen dat zal branden en beschadiging van de nieuwe koppeling verpakking te voorkomen.

High Horsepower Wijzigingen

Met de juiste aanpassingen, zal de 4L60E transmissie gemakkelijk te behandelen 600 mond-pond of meer van het koppel uit zeer gemodificeerde krachtige motoren. Een upgrade van de ingaande as en de uitgaande assen van zacht staal tot gehard stalen assen. Vervang de voorraad drie-gear planetaire tandwielkast sets met vier of vijf-gear planetaire sets. Gebruik racen koppelingen, bands en staal. Gebruik synthetische transmissie vloeistof aan extreme hitte en stress om te gaan en verlengen de levensduur van de transmissie onder onrechtmatige omstandigheden.

Het wijzigen Shift Kwaliteit

De veren van de accu's onder de klep lichaam van de 4L60 E controle van de scherpte van de verschuivingen. De servo controle kwaliteit van het schakelen door doelbewust het vertragen van de opbouw van vloeistofdruk in de koppeling servo's. De klauwen slip, het creëren van een soepele overgang naar de volgende versnelling. Zachtere veren resulteren in zachtere shifts. Stijvere veren leiden tot scherpere verschuivingen. Installeer de servo zuiger en de lente in de omgekeerde positie om ze volledig uit te vergrendelen, voor de zwaarste en helderste verschuiving mogelijk te maken.

Related Articles

  1. Tips voor het herbouwen van een Walbro Carburateur van een 2-takt motor
  2. 10 tips voor het kopen van een gebruikte auto
  3. Tips voor het verfraaien van een kleine eetzaal
  4. Tips voor het bouwen van een schuur Dak
  5. Tips voor het kopen van een 5 Wheel
  6. Tips voor het onderwijzen van een jongen met Klinefelter
  7. Houtbewerking Tips voor het verwijderen van een gebroken Houten Schroef
  8. Tips voor het bedraden van een trekhaak
  9. Tips voor het schilderen van een Feature Muur
  10. Tips voor het maken van een gitaar taart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*