Soorten Lifting Jacks

Soorten Lifting Jacks


Dommekrachten worden gebruikt om een stuk van zwaar materieel te verhogen van de grond op te lossen, het uitvoeren van onderhoud aan het of hulp in te bewegen. Wat voor soort aansluiting u gebruikt, altijd voorzorgsmaatregelen, zoals het blokkeren van de apparatuur en krijten wielen, voorafgaand aan het werken onder of rond de apparatuur te nemen. Apparatuur kan van de krik vallen of de krik zou kunnen mislukken en ernstig letsel veroorzaken. Jacks kan gevoed worden met behulp van elektriciteit, met de hand of met mechanische middelen. Jacks zijn er in verschillende maten en hefvermogen.

fles Jacks

Een potkrik wordt zo genoemd omdat het de vorm van een fles. De opstaande, cilindrische vorm kunt u deze plaatsen in krappe ruimtes waar andere aansluitingen niet kunnen passen. Het is hydraulisch aangedreven en de operator maakt gebruik van een handvat om pump up the jack. Als de krik stijgt, het verhoogt de apparatuur waaronder het wordt geplaatst.

opblaasbare Jacks

Een opblaasbare krik maakt gebruik van lucht of water te tillen. De krik is lichtgewicht en gemakkelijk draagbaar. Het past in kleine ruimtes waar er niet voldoende ruimte voor andere soorten aansluitingen te voegen. De opblaasbare krik lijkt op een leeggelopen kussen. U plaatst het onder de apparatuur die je nodig hebt om te verhogen, dan is de lucht of gas in de aansluiting gepompt, waardoor deze uit te breiden en til de apparatuur.

Ratchet Jacks

Een ratel-aansluiting maakt gebruik van een hogere versnelling en een draaiend mechanisme genaamd een pal die valt in inkepingen op het tandwiel te vergrendelen en houd de versnelling. Dit mechanisme stapsgewijs werpt een object en houdt het tot vrijgegeven. Deze komen in verschillende stijlen en sterke punten. Zij worden typisch bediend door het pompen van een hendel op en neer, maar kan een handgreep die is uitgezet op modellen ontworpen om kleine hoeveelheden gewicht lift.

Scissor Jacks

Een schaar jack heeft de vorm van een vierkant in evenwicht gehouden op een van de punten bij op zijn halverwege het opheffen punt. Vanaf daar ook vlakker het uit als het wordt verlaagd of brengt de zijkanten samen als het verhoogt. Het wordt verplaatst naar boven of beneden door het draaien van een bout die door het midden van links naar rechts loopt.

Related Articles

  1. Soorten auto jacks
  2. Homemade Lift Kit
  3. Soorten Motors voor Liften
  4. Farm Jack Gebruikt
  5. Verschillende types auto-aansluitingen
  6. Hoe bouw je een Swamp Buggy
  7. Hoe maak je een luidsprekerkabel te verbinden met een jack
  8. Soorten Mold gevonden in huizen
  9. Types of Swing-Dancing Lifts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*