Soorten asbest Roofing Tiles

Soorten asbest Roofing Tiles


Thuis bouwers begon aan asbest dakpannen gebruiken in het begin van de 20e eeuw, na uitvinding van het productieproces Ludwig Hatschek in 1900. Omdat de asbest tegels waren lichtgewicht en brandveilig, werd hun gebruik populair. Zoals productietechnologie verbeterd, bedrijven begonnen met tegels in verschillende patronen en vormen te produceren, het verbeteren van hun esthetische aantrekkingskracht. Asbest is gekomen onder de loep genomen in de afgelopen 30 jaar als gevolg van de potentiële gevaar voor het milieu. Opgemerkt zij echter dat asbest dakpannen zijn alleen gevaarlijk wanneer zij breken of verkruimelen en stoten stofdeeltjes.

Vlak

Platte dakpannen, vaak bestempeld Amerikaans, worden gelegd horizontaal op het dak van de boven- en onderkant. De tegel patroon wordt gecreëerd door het plaatsen van tegels, gaande van de onderkant van het dak naar de top, versprongen rijen. De aanwezigheid van overlapping op de boven- en onderranden van het geïnstalleerde tegels een identificatiemerk.

Side-Lap

De side-lap stijl wordt ook wel aangeduid als Nederlandse Lap. Beginnend op lagere hoek van het dak, is elke tegel gelegd over een aangrenzende kant. Dit proces wordt herhaald horizontaal. De tweede rij wordt uitgevoerd op soortgelijke wijze, maar omvat ook een deel van de onderste rij, zoals bij de vlakke stijl. Identificeer dit type tegel door op te merken de side-lap naast de vlakke stijl, onder naar boven overlay.

Diamant

De diamant stijl is ook bekend als hexagonaal, honingraat of Frans. Voor deze uitvoering is elke tegel 90 graden gedraaid, lijkt de vorm van een diamant. Dit begint ook de onderkant van het dak. De twee naar beneden gerichte zijden van elke tegel overlappen de twee tegels eronder bevinden, en de overlay is boven herhaald.

Related Articles

  1. Hoe naar Cover Asbest Floor Tile Met Keramische
  2. Asbest Roof Safety
  3. Terra Cotta Roof Tile Installation
  4. Informatie over Chrysotile wit asbest
  5. Hoe een Asbest Sheet Paint
  6. Soorten dakbeschot Tiles
  7. Hoe te verscheuren Asbest Tiles
  8. Lijst van de verschillende soorten Roofing
  9. Hoe om te achterhalen of My vloeren zijn Asbest Tiles
  10. Hoe te verwijderen Vinyl Tile Asbest Adhesive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*