Problemen met het plakken trommelremmen

Problemen met het plakken trommelremmen


Trommelremmen zijn aanwezig op oudere auto, en goedkopere voertuigen ze nog veelvuldig op de achterwielen. Hoewel niet zo effectief en betrouwbaar als moderne schijfremmen, trommelremmen hebben het voordeel dat goedkoper en lichter en bij gebruik in de achterste stand ze niet serieus beïnvloeden de remfunctie. De parkeerrem mechanisme kan ook in een trommelrem worden opgenomen, waardoor er minder afzonderlijke parkeerrem mechanisme. Helaas, de mechanische complexiteit van trommelremmen laat voldoende gelegenheid voor problemen, waarvan sommige kan de rem vast te houden.

instructies

1 Parkeer de auto op een vlakke ondergrond. Stel de noodrem. Zet een automatische transmissie in "park" of een handgeschakelde versnellingsbak in de eerste versnelling of de achteruit.

2 Stel de parkeerrem. Typisch moet nemen zes tot 10 klikken van het pedaal of hendel om de rem vast te zetten, en de weerstand van het pedaal of hendel moet verder wordt verplaatst toenemen. Als de handrem te strak is afgesteld dan nog slechts een paar klikken nodig zal zijn om de rem in te stellen. Als de achterste remschoen in de trommel steekt, zal de handremhendel of pedaal slap voelen tot aan de parkeerrem grijpt.

3 Laat de parkeerrem. Mede draai de wielmoeren op beide achterwielen. Krik de achterkant van de auto en leg deze stevig op de as staat. Verwijder de beide achterwielen.

4 Verwijder de drums op beide achterwielen. Sommige trommels zijn bevestigd door twee of vier bouten, sommige met twee schroeven, en anderen door helemaal niets. Verwijder eventuele behoud bouten of schroeven en trek de drums uit. Als de trommel is in beslag genomen, tik hem stevig met een hamer op de voorkant schouder los te maken. Raak niet aan de rand van de trommel, waar het voldoet aan de achterplaat. Ook sommige vaten een gat aan de onderzijde van de trommel die toegang tot het verstelmechanisme mogelijk maakt. Als de trommel plakken, te bereiken via het gat met een kleine schroevendraaier en draai het stelwiel om de spanning op de rem schoenen te verlichten.

5 Zorgvuldig onderzoeken de mechanismen rem op beide wielen. Er zijn twee trekveren verbindt de voorste en achterste remschoenen, en als een van deze gebroken of verzwakt, zal de schoenen niet goed trekken en ze zullen slepen op de trommel.

6 Houd de insteller hendel off van de regelaar en draai het stuur heen en weer. Als het stelwiel is aan het einde van zijn beweging zal de schoenen dwingen slepen op de trommel. Een greep stelwiel kan zijn dat de schoenen tegen de trommel.

7 op tekenen van corrosie of ophopingen van stof en vuil. Zware deposito's waar de schoenen contact op met de achterplaat, of rond de draaipunten van de regelaar hendel, de bedieningshendel, en de rem borgpennen kan het remmechanisme te grijpen en te voorkomen dat de schoenen uit normaal terugtrekken.

8 Let op de remcilinder operatie, terwijl een assistent start de auto en zachtjes duwt het rempedaal een paar keer. Gebruik de remmen niet te pompen. Laat ongeveer vijf seconden tussen elke druk op het rempedaal. De cilinder zuiger moet worden uitgebreid wanneer het pedaal wordt ingedrukt en terug te trekken als het pedaal wordt losgelaten. Een defecte cilinder kan uitgebreide blijven en houd de schoenen tegen de trommel.

9 Let op de remwerking, terwijl een assistent sets en releases de parkeerrem. Merk op dat de handrem niet echt ingesteld met de trommel vrijgegeven, dus zorg niet te vergeten de handrem of het rempedaal te ver te gaan. De achterrem schoen moeten verhuizen wanneer de parkeerrem wordt ingesteld, en terug te gaan als de handrem wordt losgelaten. Als de handrem kabel is verroest, geknikt of anderszins beschadigd is, zal de achterrem schoenen niet terug te keren wanneer de parkeerrem wordt uitgeschakeld, waardoor de achterste schoen te slepen op de trommel.

Related Articles

  1. Problemen met het openen van DOCX-bestanden
  2. Problemen met het eten van een tandheelkundige flipper
  3. Problemen met het moederbord op een eMachine
  4. Problemen met het uitvoeren van PC game sanatorium
  5. Wat zijn de behandelingen voor Visual Problemen met het geheugen?
  6. Windows XP Lost Mouse Driver & Problemen met het toetsenbord
  7. Problemen met het tegenhouden van Antibiotica voor uw kat
  8. Problemen met het gebruik van lange verlengsnoeren
  9. Problemen met het starten van een Mantis Tiller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*