Problemen met het kweken van Honeycrisp Appels

Problemen met het kweken van Honeycrisp Appels


Honeycrisp appelbomen blijven gevoelig voor dezelfde problemen meest appelbomen ervaring. De Honeycrisp's grote gele en rode vruchten rijpen in het begin van het seizoen, het produceren van een uitstekende smaak en een crunch dat het werk van het kweken van hen de moeite waard maakt.

Ziekten en Ziekte

Net als de meeste appels, kan Honeycrisp last van ziekten en plagen die vrucht productie te beperken of de boom te doden. Bladluizen, mijten en schaal insecten aan te vallen vaak appelbomen. Overweeg het gebruik van tuinbouw olie om de insecten te stik. Schimmel mag de boom vallen, waardoor een fungicide spray om het probleem noodzakelijke controle.

Structuur

De zwakke structuur van de Honeycrisp maakt het een uitdagende boom om te groeien sinds takken breken gemakkelijk af. De boom heeft de neiging om fruit tweejaarlijks dragen met appels geproduceerd om de twee jaar in plaats van jaarlijks. Voor tuinders die een jaarlijkse oogst willen, kunnen andere soorten appelbomen beter werken.

Regio

Honeycrisp appelen produceren kwaliteit van het fruit in gebieden die milde tot zomers warm ervaren. In regio's waar warm weer is de norm, de bomen produceren slechte vruchtkwaliteit. Honeycrisp groeit het beste in het Amerikaanse ministerie van Landbouw winterhardheid zones 3-9.

Bestuiving

U zult ruimte nodig in uw tuin of landschap naar een Honeycrisp appelboom meegroeien met een ander ras van de appelboom. Honeycrisp vereist kruisbestuiving met de andere appelboom vruchten af ​​te stellen.

Related Articles

  1. Problemen met het tegenhouden van Antibiotica voor uw kat
  2. Problemen met het openen van DOCX-bestanden
  3. Problemen met het eten van een tandheelkundige flipper
  4. Problemen met het starten van een Benz CLK 500
  5. Problemen met het maken van Spons Candy
  6. Problemen met het uitvoeren van PC game sanatorium
  7. Problemen met het gebruik van lange verlengsnoeren
  8. Problemen met het starten van een Mantis Tiller
  9. Tips voor het kweken van Viooltjes uit zaad
  10. Problemen met de uitvoerder van Will

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*