Multiplex Afdekken Grades & Types

Multiplex Afdekken Grades & Types


Er zijn vele soorten multiplex. Er zijn verschillende kwaliteiten voor exterieur, interieur, vloeren, daken en mantels. Er zijn hardhout kwaliteiten voor kasten, meubels en interieur. De meeste gebouw-grade multiplex is naaldhout, meestal spar, en kan worden blootgesteld aan het weer. De meeste meubels en kast multiplex hardhout dat afkomstig is van verschillende houtsoorten en kan niet worden blootgesteld aan vocht van elke soort.

CDX

Gebouw-grade multiplex gaat door een grading systeem dat coördineert met letters. "A" betekent dat het hoogste kwaliteit zonder gebreken. "B" is goed met een paar gebreken toegestaan. De indeling systeem daalt neer op een "D", wat betekent dat het kan vol gebreken. "X" betekent dat de multiplex heeft buitenkant lijm en buiten kan worden gebruikt. CDX betekent dat de multiplex heeft de ene kant als "C", de ene zijde rated "D" en het kan buiten worden gebruikt of waar vocht aanwezig is. CDX multiplex is meestal 3/4 met 48 met 96 inch. Het wordt gebruikt voor wand- mantel, vloer onderlaag en concrete vormen.

Shop Fir

Shop-grade spar is een ander soort van fir triplex, maar het is alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis. Shop-grade spar heeft meestal een B-kant en één C kant en heeft geen buitenkant lijm. Shop rang wordt gebruikt op aanrechtbladen, leidingen of elke plaats in het huis waar zijn verborgen. Winkel-grade fir kan ook worden gebruikt om kasten te bouwen, maar de nervenbeeld is ongeschikt voor de meeste huizen. U kunt de winkel-grade kasten in de hutten, lodges, winkels en garages te vinden. Zij worden vaak gebruikt als kasten.

Shop Grade Hardwood

Bij het bouwen van kwantiteit en voor meer betaalbare kasten, winkel-grade hardhout multiplex is goed. Het kan worden gevonden in eiken, berken, essen en mahonie. Het wordt ook beoordeeld op een brief schaal. Winkel rang heeft meestal een B kant, en een C of D kant, afhankelijk van de kosten. Shop-grade heeft meestal slechts vier lagen en is licht. Shop-grade is een levensvatbaar alternatief wanneer het proberen om naar huis te bouwen kosten te besparen. Het wordt meestal gebruikt voor kasten.

A-1 Hardwood

A-1 is de koningin van hardhout multiplex. Het heeft één foutloze kant en een B-kant. Het heeft acht of negen lagen, is zwaar en plat. Meest exotische soorten zoals teak, Afrikaanse mahonie, wit eiken, kersen of esdoorn worden alle vervaardigd als A-1. U kunt alle typische hardhout zoals eik, berk, essen, Philippine mahonie of walnoot in A-1 of winkel-kwaliteit te krijgen. A-1 wordt gebruikt voor high-end kasten, mantels, trim, ingebouwde dressoirs, bibliotheken of waar dan ook de fijnste multiplex nodig is. A-1 strikt interieur multiplex.

Related Articles

  1. Hoe te installeren CDX Multiplex Afdekken
  2. Rand voor Multiplex
  3. Types van geperst houten gevelbekleding
  4. De aard van de Floorboards
  5. Hoe te leggen onderlaag ondervloer
  6. Hoe om schimmel op triplex doden
  7. Wat is Exterior Grade Multiplex?
  8. Multiplex types voor keramische tegels onderlaag
  9. Type multiplex gebruikt dakbedekking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*