Mijn Toyota Zal niet Shift Into Overdrive

Mijn Toyota Zal niet Shift Into Overdrive


Bijna elk model van Toyota voertuig geproduceerd in de jaren 1990 tot heden is uitgerust met de overdrive (O / D) functie als onderdeel van het standaardpakket. De overdrive functie is bedoeld om verschillende doeleinden, waaronder het behoud van gas kilometers, rijden in sommige extreme omstandigheden zoals steile heuvels en guur weer, en nog veel meer te dienen. Het is belangrijk dat de overdrive goed werkt. Als uw Toyota is niet te verschuiven in overdrive, zijn er een paar dingen te doen om te inspecteren en eventueel dit probleem op te lossen.

instructies

1 Zet uw Toyota motor en zet de overdrive op. Zorg ervoor dat de auto in het park voordat je dit doet. Controleer of de O / D licht is gekomen op - u kunt deze vinden op uw dashboard en zal meestal oranje of rood zijn. Het licht dat op, betekent niet noodzakelijk dat de overdrive functioneert; noch het licht komt niet op wijzen dat de overdrive niet functioneert. Er kan een storing met de verbindingen tussen de versnellingspook en het dashboard mechanisme.

2 Shift in station en stimuleert eerst langzaam, het versnellen van meer als je beweegt. Controleer of de omwentelingen per minuut (RPM) bereikt 3000 voordat verschuiven versnellingen, of als het gaat hoger tot 4.000 of 5.000 en dan verschuift. Als uw Toyota het laatste het geval is, betekent dit dat de overdrive werkt niet zoals het hoort.

3 Draai aan de overdrive na te komen tot een volledige stop. Controleer of het lampje blijft branden of als het gaat uit wanneer de overdrive is uitgeschakeld. Rijd weer naar voren om te controleren of uw voertuig blijft verschuiven op dezelfde manier als de vorige test, het bereiken van 4.000 tot 5.000 RPM voor het schakelen. Soms is de overdrive knop kan worden geblokkeerd, waardoor er een miscommunicatie tussen het, het stuurwiel en de motor.

4 Zet de auto in park en controleren om ervoor te zorgen dat de overige functies behoren zoals werken als de handrem en de lagere versnellingen (1 en 2). Als deze functies werken, is er mogelijk een probleem met de verbinding tussen de overdrive-knop relais en het stuurwiel zijn, waardoor een jam en het voorkomen van de auto van een verschuiving in overdrive.

5 Zet de auto uit, maar laat de overdrive op. Als u een aftermarket producten in uw auto hebben gezet, zoals een nieuwe auto alarm of iets is aangesloten op de motor / motor, kan dit ervoor zorgen dat de overdrive te jammen. De bedrading voor de aftermarket product kan hebben vervangen of verweven met de overdrive bedrading aan te sluiten op de motor. In dit geval moet u de auto naar een gecertificeerde monteur, zodat ze kunnen kijken naar de bedrading (vertel hen dat je aftermarket producten op uw voertuig).

Related Articles

  1. Mijn sprinkler zal niet oscilleren
  2. De Washer Mijn Basement Zal niet Drain
  3. Mijn Achterderailleur Zal niet Omlaag
  4. Mijn lavalamp zal niet stromen
  5. Hoe maak je een Manual Transmission Dat zal niet Shift Problemen
  6. Mijn Wii zal niet veranderen tot 480P
  7. Mijn Dell Zal niet Herken de Keyboard
  8. Mijn oleander zal niet bloeien
  9. De remote starter voor mijn adder zal niet werken
  10. Mijn Ruitenwissers Zal niet Parkeer op de juiste plaats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*