Methoden van bladgoud belettering

Methoden van bladgoud belettering


De Egyptenaren gebruikten de kunst van de verlichting in een van de eerste boeken bekend: The Book of the Dead, geschreven in 1310BC. Verluchte handschriften behoren gecombineerde illustratie met uitgebreide en ingewikkelde belettering. Het gebruik van bladgoud een versterking van de schoonheid van deze manuscripten voor veel van de brieven en de afbeeldingen, waardoor ze 'reflecteren het licht en lijken te gloeien. " Bladgoud belettering is een kunst vereist veel oefening en er zijn drie manieren om het te doen.

Eiwit of Eiwit Methode

Een methode van bladgoud van letters voorzien is aan eiwit of eiwit bevatten. Teken de brief aan dat u wilt bladgoud toe te passen met een pen of potlood. Scheid de witte van de dooier van een ei en klop het grondig. Breng de geklopte eiwit naar de letter die u hebt geschetst met een borstel. Wanneer het eiwit droogt, breng dit gebied tot het bijna 93,3 ° C en bladgoud hierop zetten met een borstel. De warmte schept een band tussen het goud en het eiwit, zodat het bladgoud blijft plakken. Verwijder overtollig bladgoud door zachtjes te deppen met een watje.

Gold Leaf Printing

Speld het papier dat u wilt afdrukken met bladgoud om het type pan van je hand pers. Print alle andere kleuren voor het aanbrengen van het bladgoud. Als u wilt, kunt u zelfs een laag vernis toe te passen. Bedek het type met papier, leg dan de bladgoud op het papier en toe te passen druk. De druk moet voldoende kracht om de bladgoud zich te houden aan het papier te hebben. Verwijder overtollig bladgoud door zachtjes te deppen met een watje.

Powder Gold

Solliciteer lak aan het gebied waar u wilt bladgoud toepassing. Een overzicht van de brief aan bladgoud zoals je zou doen met het eiwit methode. Breng een laagje vernis binnen de omtrek. Laat de lak te smakeloos maar niet helemaal droog te krijgen. Schud voorzichtig de aangedreven bladgoud op de lak.

Related Articles

  1. De methoden van wassen van kleren in Afrika
  2. Verschillende methoden van Cake Decorating
  3. 5 verschillende methoden van Textieldecoratie
  4. Verschillende methoden van Grondtextuur Analysis
  5. Methoden van Bedding afvoerleidingen
  6. Methoden van zuurstofinhalatie in Pediatrics
  7. Wegenbouw methoden van de jaren 1800
  8. Methoden van Stichtingen in Clay Bodem
  9. Travel Methoden van de Chickasaw Indianen
  10. Methoden van Stretching Barbed Wire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*