Kapsels Met Mohawks

Kapsels Met Mohawks


Mohawks zijn een expressieve, artistieke kapsel geassocieerd met punk rock. Terwijl ze kunnen worden gevonden bij volwassenen van alle leeftijden, zijn ze het meest geassocieerd met tieners en jonge volwassenen. Er zijn een groot aantal varianten van Mohawks. De mohawk kapsel dat wordt gekozen is meestal op basis van geslacht. In het algemeen worden ze gedragen door zowel mannen als vrouwen.

Lang met pony

Een mohawkkapsel vaak de voorkeur van vrouwen is lang en puntig, met lange pony aan de voorkant. Met deze stijl, het haar is lang aan de bovenkant en geschoren aan de achterkant en de zijkanten. De lange haren wordt gegoten in spikes alles in een rechte lijn verticaal langs de bovenkant van het hoofd. Aan de voorkant, zijn lange pony glad naar beneden over het voorhoofd.

puntig

Andere stijl van Mohawk is meer geschikt voor kortere haren. Een kort, stekelig mohawk wordt gedragen door zowel mannen als vrouwen. Net als bij andere mohawk stijlen, worden de zijkanten en achterkant geschoren. Een brede strook van het haar strekt zich uit tot de lengte van het hoofd. In een stekelige mohawk, wordt het haar clumped in groepen en gedraaid in spikes.

Horse Mane

Een niet-traditionele mohawk kapsel is er een die een paard manen lijkt. U zult halflang haar nodig hebt om deze look te creëren. In plaats van de standaard Mohawk, het haar is voor een grotere afstand. Het haar is recht omhoog spiked en vervolgens geconfronteerd naar het midden van het haar, dat een driehoekige koppeling vormt.

Related Articles

  1. Hot kapsels met hair extensions
  2. Beroemde Kapsels Met Fringe for Girls
  3. Kapsels Met Hawaiiaanse Bloemen
  4. Bruiloft kapsels Met Lelie Bloemen
  5. Bruiloft kapsels met lint & Baby's Breath
  6. Soorten lange gelaagde kapsels met een pony
  7. Kapsels met hoeden
  8. Bruiloft kapsels Met een kanten sluier Edge
  9. Kapsels met banaan clips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*