Ideeën voor plantaardige kostuums

Ideeën voor plantaardige kostuums


Maak een eenvoudige, zelfgemaakte groente kostuum voor u of uw kind de volgende themafeest, Halloween evenement, carnavalsoptocht of een toneelstuk op school. Zodra u beslissen over de aard van de groente dat u wilt maken, gebruik items uit rond uw huis of van een lokale ambachtelijke winkel aan de kostuums in weinig tijd en voor weinig geld te creëren.

Aardappel

In plaats van het maken van een kostuum uit één aardappel, het creëren van een zak aardappelen voor een kostuum idee. Koop een groot stuk van de zak-doek van uw lokale stoffenwinkel dat is genoeg om u te houden wanneer omgezet in een zak. Naai de randen van het materiaal samen met behulp van een naaimachine om een ​​aardappel zak te creëren, waardoor de bovenkant open is. Draai de zak ondersteboven en snij gaten voor je nek en armen uit de verzegelde secties. Schrijf het woord aardappelen over de voorkant van de zak met behulp van verf. Maak aardappelen door het snijden van 15 cm secties uit een panty. Bind het ene uiteinde van de cut-off gedeelte. Vul de binnenkant van de panty met voldoende katoen slaan om een ​​aardappel vorm te maken en dan afhechten de andere kant. Maak de aardappelen naar de zak met behulp van hete lijm om de look af te maken.

Wortel

Om uw eigen wortel kostuum te maken, te beginnen door zich te verkleden alle in oranje, inclusief overhemd, schoenen, handschoenen, sokken en schoenen. Als u niet al deze items in dezelfde kleur oranje kunt vinden, verven witte kleding met behulp van oranje stof kleurstof. Als alternatief, dragen een stuk pyjama in oranje. Om de groene toppen van de wortel te maken, te beginnen met een groene baseball cap. Dan, uitgesneden 10-15 groene stroken vilt. Lijm de strips aan de bovenkant van de dop.

Broccoli of bloemkool

Het maken van een broccoli of bloemkool kostuum neemt ook weinig inspanning. Voor een broccoli kostuum, in alle groene, met inbegrip van overhemd, schoenen, broeken en sokken. Net als de wortel kostuum, kleurstof witte kleding indien nodig om dit te bereiken. Voor de bloemkool, dragen allemaal wit. Om de floret top van de groenten te maken, te beginnen met een groene baseball cap voor een broccoli kostuum of wit voor een bloemkool kostuum. Dan hete lijm 2,5 cm diameter pom-poms op de hoed, groen voor de broccoli en wit voor de bloemkool.

Pompoen

Het maken van een pompoen kostuum vergt weinig meer dan een vuilniszak en wat verf. Begin met het snijden van gaten in een grote plastic zak. Spray verf de buitenkant van de tas met oranje verf. Laat de verf gedurende de nacht drogen. Draag een groene schildpad nek aan de stam te creëren. Plaats de vuilniszak op de opening aan de hals. Vul de binnenkant van de zak met proppen krantenpapier. Gebruik voldoende krant om een ​​afgeronde kijken naar de tas te bereiken. Trek het koord van de vuilniszak losjes om de hals om het te beveiligen.

Related Articles

  1. Costume Ideeën voor een kostuum Class op Black & White Schilderij
  2. Praktische Ideeën voor Farao kostuums voor kinderen
  3. Ideeën voor Storybook kostuums
  4. Ideeën voor Halloween kostuums met Silver Leggings
  5. Ideeën voor Quick Kostuums voor Spirit Day
  6. Ideeën voor Halloween kostuums met Footed pyjama's voor kinderen
  7. Make-up Ideeën voor een Kostuum van de Vin
  8. Kostuum ideeën voor uw vergezellen op deze Halloween
  9. Kostuum ideeën voor een boerderij thema
  10. Kostuum ideeën voor de school musical & # 34; vet & # 34;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*