Ideeën voor ColorBox Ink

Ideeën voor ColorBox Ink


Vraag papier crafters over de inkt die zij hebben in hun stash en ColorBox inkten zijn er zeker meerdere malen te worden vermeld. Vervaardigd door Clearsnap, ColorBox is de merknaam voor verschillende soorten krijt, kleurstof en pigment inkten die hobbyisten kunnen gebruiken voor meerdere kleuren gevolgen voor hun projecten.

Chalk Inkt

ColorBox Fluid Chalk inkt is een sneldrogende gemengde inkt die het effect van het gebruik van krijt pastel krijtjes biedt. Verkrijgbaar in verschillende maten, met inbegrip van het blad-vormige Cat's Eye pads, bijna alles wat je kunt doen met een gewone dye inkt pad je kunt doen met Fluid Chalk inkt. Voer bijvoorbeeld de inkt pad langs de randen van het papier naar een verontrust en verouderd verschijning op uw kaarten en scrapbook pagina's te maken. De kleinere ColorBox inkt pads geven u meer controle wanneer u inkten kleine versieringen en de geïnkte randen helpen ze te onderscheiden van de pagina. U kunt ook dip een vermenging pen of een wattenstaafje direct aan het pad en het gebruik van de inkt te kleuren in gestempelde beelden.

Cat's Eye Pads

Als je de ovale Cat's Eye inktkussentjes met ofwel vloeistof krijt inkt of dye inkt, kunt u uw eigen ontwerpen te maken op uw papier ambachten. Cat's Eye inkt wordt verkocht in verpakkingen van zes gecoördineerde inkt kleuren, en je kunt bloemen, randen en achtergrond papier te zetten met alleen de stempelkussen. Kies bijvoorbeeld een stempelkussen en stempel het pad direct op het papier in een cirkel op een daisy-achtige bloem te creëren. Voeg een knop, brad of andere verfraaiing van het centrum van de bloem van de rente. Of maak een rand langs de rand van een pagina door een afwisseling van twee of meer stempels. Experimenteer met de plaatsing van de inkt pad langs het papier krat verschillende vormen of ontwerpen.

pigment Ink

ColorBox inkt ook in pigmentinkt, een dikke, langzaam drogende inkt die ideaal is voor persen of voor gebruik op andere oppervlakken dan papier. Pigment inkt is bestand tegen vervagen beter dan andere soorten inkt. Gebruik ColorBox pigmentinkt te stempelen op stof, zoals een tote bag of T-shirt. De metalen pigment inkten van ColorBox zijn ideaal voor ambachtelijke projecten vakantie, zoals kaarten. Stempel de afbeelding met pigmentinkt en warmte set, met of zonder duidelijke embossingpoeder.

Refill Flessen

Naast inktkussentjes, Clearsnap biedt navulflesjes inkt, zowel pigment en vloeibare inkt krijt. Ontworpen om de inkt pads vernieuwen refill flessen bieden crafting mogelijkheden op hun eigen. Een paar druppels pigmentinkt in een kopje water zorgt voor een aangepaste kleurstof die u kunt gebruiken op lint of stof om aangepaste bijpassende kleur versieringen te maken voor ambachtelijke projecten. U kunt ook de vullingen te gebruiken om aangepaste stempel pads maken. Stapel drie of vier ongeparfumeerde babydoekjes en vouw ze in de helft. Vallen een paar druppels inkt uit de fles op de doekjes en laat de inkt bloei gedurende enkele minuten. Meng verschillende kleuren voor een aangepaste gemengd pad. Gebruik je stempels op de top van de doekjes, net als een standaard stempelkussen.

Related Articles

  1. Dance Ideeën voor een Kids Overweging
  2. Ideeën voor terugkeer geschenken
  3. Het verfraaien van ideeën voor trappen
  4. Lattice ideeën voor portieken
  5. 20 jarig bestaan ​​ideeën voor collega's
  6. Bruiloft ideeën voor stiefkinderen
  7. Middelpunt ideeën voor ballen & gala's
  8. Ideeën voor Suitcase Crafts
  9. Doe-het-zelf ideeën voor werkbladen
  10. Heldere Ideeën voor een Gazebo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*