Hosta's Care & Feeding

Hosta's Care & Feeding


Hosta's zijn een sterke, stevige plant die bij hem goed kan resulteren in jaren van schoonheid. Het planten van uw hosta in de juiste locatie, water geven en bemesten indien van toepassing, en de zorg voor de plant tijdens de wintermaanden kan resulteren in een optimale groei en gezondheid.

Het identificeren van Hosta

Hosta's komen in een verscheidenheid van vormen, maten en kleuren, die een karakteristieke landschap. De bladeren van de hosta planten variƫren in vorm van heel smal en elliptisch, te breed of hartvormig. Ze kunnen glad, glanzend of gerimpeld, en kan variƫren in kleur van geel en wit naar groen en donkerblauw. Daarnaast zijn veel hosta's bevatten lelie-achtige bladeren, met blauwe, witte of paarse klokvormige bloemen. Deze bloemen zijn meestal relatief aromatische, en kan de aandacht van kolibries te trekken.

Het planten van Hosta

Hosta's de voorkeur aan grond die is vruchtbaar, vochtig en afvoeren goed. Bovendien, hosta's gedijen in de schaduw, en zal de beste blad kleur verstrekken wanneer geplant in beperkte zonlicht. Hoewel hosta's bijna het hele jaar kan worden geplant, zullen ze het beste doen wanneer geplant in de lente of herfst. Zorg ervoor dat ze gelijkmatig worden geplant of gewoon hoger dan de bodem lijn voor een optimaal resultaat.

Watering Hosta

Watering is essentieel voor een optimale hosta groei. Deze planten hebben ten minste een inch water per week; Echter, als de plant wordt geplaatst in zandgrond kan moeten ze meer als gevolg van verhoogde drainage. Als u merkt hangende bladeren of vergeling van de randen van de hosta plant, zorgen voor extra water.

bemesten Hosta

Hosta's kunnen een verscheidenheid van meststoffen, met inbegrip van vloeibaar, korrels of langdurige afgifte korrelige rassen tolereren. Bij gebruik van gebalanceerde meststoffen in korrelvorm, zou een combinatie van 10-10-10 ongeveer zes weken later worden toegepast in het vroege voorjaar, met een follow-up applicatie. Extended-release meststof moet in het vroege voorjaar worden toegepast; kiezen voor een ras met een drie- tot zes maanden het vrijgeven van de formule en de follow-up met regelmatige korrelige meststof in de zomer. Bij gebruik van een vloeibare meststof, toegepast om de zeven tot 10 dagen, volgens label instructie. Bij het bemesten van uw planten, zeker geen bladeren, ogen of nieuwe plantengroei niet te dekken.

Onderhoud van Hosta

De zorg voor hosta's is relatief eenvoudig. Tijdens warme zomermaanden mulch de grond rondom de planten om de aarde vochtig. Dit zal helpen de schade aan de bladeren die kunnen worden in direct zonlicht te voorkomen. Aan het einde van het groeiseizoen, bezuinigen de bladeren en verwijder de bloeiende stengels. Als hosta planten te groot worden, overwegen ze op te delen in secties om de drie tot vier jaar.

Related Articles

  1. Anthurium - Care & Feeding
  2. Hoe de VIN op Classic Cars Decode
  3. How Do Radio Remote Controlled Cars werken?
  4. Hoe maak je een Kenwood Car Audio Install
  5. Hoe maak je een Disney & # 34 Decoupage; Cars & # 34; Light Switch Cover
  6. Disney Cars Ideeën van de Partij
  7. Hoe de kabel-feed te zetten naar AV-ingang
  8. Hoe maak je een Feeder bouwen voor een Geit in een schuur
  9. Hoe om te herstellen Faded Car Trim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*