Homemade vlinder feeder

Homemade vlinder feeder


Volgens een studie gepubliceerd in het nummer van juni 2003 "Conservation Biology," er zijn 561 bekende vlindersoorten in de VS en Canada, terwijl er slechts 56 vlindersoorten die nog in de Britse provincies, als gevolg van het verdwijnen habitat. Niet alleen zijn deze insecten mooi, ze zijn belangrijke bestuivers en van vitaal belang voor de gezondheid van hun natuurlijke habitat. U kunt deze zachtaardige wezens aan te moedigen om uw tuin te bezoeken met behulp van eenvoudig te maken vlinder eten en feeders.

Butterfly Food and Nectar

Denk "rotte" bij het kiezen van vlinder voedsel. Vlinders als een verscheidenheid van voedsel, vooral overrijp fruit en rottende vegetatie. Als u eigenaar bent van een appelboom, pruim, kers of peer, toestaan ​​gevallen fruit te gisten op de grond om een ​​favoriete voeding plek te creëren. Kijk in de quick-verkoop gebied van producten sectie van uw kruidenier, en je zou zelfs het product manager om een ​​of twee onverkoopbare stukken fruit te doneren. Overweeg het opslaan van extra bananen in de vriezer, die u kunt ontdooien en plaats in een feeder op elk moment. Maak je eigen vlinder voedsel door het mengen van een oplossing van 4 delen water op 1 deel kristalsuiker, het koken van het mengsel tot de suiker is opgelost, dan laten afkoelen. Extra oplossing kunnen worden bewaard in de koelkast voor tot een week. Een alternatief recept is te snijden van een tiental overrijpe bananen in stukjes, voeg twee blikjes goedkoop bier, één of twee flessen van melasse, en een pond bruine suiker en laat het gisten voor ongeveer een week. De makkelijkste recept van alles is om eventuele overrijp fruit op te slaan, voeg een scheutje honing, mix het grof in een blender, dan in vriescontainers verdeel het mengsel.

Butterfly Feeders

Neem een ​​keramisch of glazen taart plaat, plastic of terra cotta fabriek schotel --- of een schotel met een schuine rand --- en schorten de plaat met bloempot hangers of macramé-stijl houder gemaakt van huishoudelijke touw. Versier rond het touw met de stengels van zijde of plastic bloemen aan het visueel aantrekkelijk voor vlinders te maken, en hang de feeder uit de tak van een schaduwrijke boom, voordat u vlinder voedsel. Vervang voedsel als het uitdroogt of wordt beschimmeld. Plaats felgekleurde gele en oranje keuken schuursponsjes in de schaal met de vloeibare vlinder voedsel oplossing. U zult vlinders aan te trekken en hen een rustplaats terwijl ze drinken. Het maken van een pot feeder. Gebruik een kleine glazen pot met een goed sluitend deksel heeft. Punch een klein gaatje in het deksel van de pot met behulp van een kleine spijker en een hamer, en snijd een deel van een spons en haal deze door de kleine opening, waardoor ervoor dat het past goed. Week de spons met een suiker-water-oplossing, en vul de pot met de oplossing ook. Gebruik touw te binden rond de pot aan een hanger te maken, dan hangen de pot met de suiker water upside-down, zodat de vlinders kunnen voeden met het sap van de spons.

Related Articles

  1. Hoe hoog moet een Vlinder Feeder Be?
  2. Feiten over de westelijke pygmee blauwe vlinder
  3. Homemade Trommel van 55 Gallon Minerale Feeder
  4. Homemade Feeder Emmers voor Wasberen
  5. Hoe maak uw eigen paard Feed
  6. Hoe maak je Suet Bird Feed
  7. Benodigdheden voor het maken van Vleugel van de vlinder Sieraden
  8. Homemade Suet Voeders
  9. Homemade hooi feeders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*