Homemade Fly Vallen voor Farm Gebruik

Homemade Fly Vallen voor Farm Gebruik


Boerderijen zijn absolute toevluchtsoorden voor vliegen. Voedselbronnen in overvloed, met inbegrip van diervoeders, dierlijk afval en compost hopen. Hoewel de dieren niet veel denken aan de zoemende insecten, kunnen ze een echte overlast voor de inwoners in de boerderij zijn. Commerciële fly vallen, als lijm strips en vernevelaars, zal zeker de truc doen, maar je kunt een zak vol geld te besparen door het gebruik van een aantal materialen gevonden in de buurt de meeste boerderijen. Maak je eigen goedkope, herbruikbare fly vallen.

instructies

Opknoping Water Tassen

1 Vul een gallon-sized vriezer tas driekwart vol met water uit de kraan.

2 Por gat door de zak net onder het midden van de ritssluiting-afdichting, met een kruiskopschroevendraaier.

3 Zip het zegel gesloten en plaats een stuk touw door het gat. Bind de tekenreeks eindigt in een simpele knoop, waardoor een lus.

4 Hang de zak boven een fly-geteisterde deur. Het water weert vliegen om onbekende redenen. Sommigen geloven dat de sprankelende rimpelingen gecreëerd door zonlicht door het water kan vliegen desoriënteren en hen eraan te herinneren van spinnenwebben.

5 Maak een hangende waterzak boven elke ingang van het huis.

Kruik Vallen

1 Voeg enkele eetlepels stroop en honing aan een metselaar pot.

2 Schroef het deksel op de pot.

3 Plaats het puntje van je schroevendraaier op de deksel en staking met de hiel van je handpalm naar de schroevendraaier rijden door. Gebruik deze methode om een ​​aantal gaatjes in het deksel, groot genoeg voor vliegen.

4 Plaats de Kruik van buiten de buurt van grote concentraties van vliegen. De vliegen zal worden gevestigd op de zoete geur, kruipen door de gaten en feest op de suikerhoudend voedsel hieronder. Toch zal hun vreugde van korte duur zijn als ze niet in staat om weer naar buiten te kruipen zal zijn, het slachtoffer van hun eigen begeerten.

5 Verwijder het deksel van uw goed gebruikt mason jar vallen en spoel de dode vliegen en oude stroop om de paar dagen. Voeg een nieuwe siroop en plaats de deksel voor een verjongde vlieg val.

Sticky Fly Paper

1 Combineer gelijke hoeveelheden van glucosestroop en kristalsuiker siroop in een mengkom. Roer tot het mengsel een kleverige pasta.

2 Snijd een papieren zak in meerdere twee-inch brede stroken, ten minste 16 inches lang.

3 Plaats elke strip in de kleverige mengsel, zodat elke kant volledig bedekt met zoete siroop.

4 Voeg een gaatje in het einde van elke strook met de schaar. Plaats kleine stukken touw in elk gat en binden in lussen.

5 Hang de strips rond je boerderij in gebieden met een hoge concentratie vliegen. Aangezien deze vallen zijn niet zo subtiel als de vorige twee, blijven deze vallen op gebieden zoals de schuur of in de buurt voedsel troggen.

Related Articles

  1. Homemade fly repellent voor honden
  2. Natuurlijke Zelfgemaakte Fly Vallen en pesticiden
  3. Ideeën voor het gebruik van waterverfpotloden
  4. Informatie over de Venus Fly Trap voor School Science Projects
  5. Groeiende Bamboe voor commercieel gebruik
  6. Homemade Yard Afschrikmiddelen voor katten
  7. Hoe maak je een verlengsnoer voor Freezers Gebruik
  8. Hoe maak ik een mortier en een stamper voor het gebruik voor te bereiden?
  9. Instructies voor het gebruik Veet Wasstrips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*