Homemade Deer Stands

Homemade Deer Stands


De meeste herten jagers hebben een hert stand gebruikt op een of ander moment. Een hert staan, ook wel bekend als een hert blind, vergroot je kansen tijdens de jacht zo goed als u te beschermen tegen de elementen en wilde dieren. Er zijn honderden gratis online plannen die ideeën kunnen bieden aan een stand het beste past bij uw manier van jacht te maken. De volgende keer dat u denkt over het bouwen van een hert staan, deze instructies.

instructies

1. Zoek naar een gebied dat wordt bezocht door herten. Bij het kiezen van uw plek rekening houden met de afstand van de herten, het wapen dat je gaat gebruiken en de zichtbaarheid is het mogelijk. Ook beslissen als je nu een toren stand, een tribune gebouwd op een boom, of één gebouwd voor vlakke land nodig hebben.

2 Bekijk het gebied dat u geïnteresseerd bent in het bouwen van uw stand zijn. Particulier bezit is toestemming nodig van de eigenaar voordat je kunt bouwen of jagen. Overheidsbedrijven land mag slechts toestaan ​​dat een tijdelijke stand.

3 Behandel al het hout met een vlek nu of verf na de bouw.

4 Construct het frame met behulp van de 1-op-1 stukken en hout schroeven. Stand een 1-op-1 per 5 verticale dan plaats een 1-op-1 per stuk 4 tegen de onderzijde van de 1-op-1-by-5 ​​een "L" -vorm maken. Bevestig met schroeven aan de bovenhoek van het stuk hout.

5 Plaats nog een 1-op-1-door-4 bij een 90 graden ten opzichte van de eerste en bevestig met schroeven aan de onderste hoek van het stuk hout. Zorg ervoor dat niet te vergeten de schroeven te steken in het hout.

6 Bevestig de laatste 1-op-1 per 5 tot 1 per 1 per 4 net toegevoegd en bevestig de volgende 1-op-1-door-4 op een 90 graden hoek houtschroeven.

7 Bevestig de twee 1-op-1-per-6 stukken aan de einden van de 1-op-1-door-4 secties en u met een 1-op-1-door-4 onderling met houtschroeven.

8 Houd een 1-op-1 per 4 stuk aan de bovenkant van het frame tussen de 1 per 1 per 5 stukken en bevestig met schroeven.

9 Herhaal de 1-op-1-per-6 stukken voor de bevestiging op een 1-op-1-door-4.

10 Met de decoupeerzaag hoek de uiteinden van de laatste vier 1-op-1 per 4 stuks worden dat ze tussen de top 1 per 1 per stuk 4 en de onderste 1-op-1-bijproducten 4 stuk. U ontvangt een aan elk uiteinde nodig. Space de laatste twee tussen hen.

11 Zet het frame aan de zijkant en gebruiken schroeven te bevestigen de 4-by-4 voet triplexvloer aan de onderkant van het frame.

12 Bevestig een 4-by-4 voet stuk triplex aan de zijkanten met houten schroeven, waardoor ze ter hoogte van de vloer die al is bevestigd.

13 Gebruik de puzzel om een sectie te snijden uit de achterkant stuk van 4-by-4 multiplex als een entry en exit. Bevestig vervolgens de achterkant stuk met hout schroeven.

14 Leg de standaard met de 1-op-1-per-6 secties omhoog en bevestig de 2-door-4 stuk gelijk met de bovenzijde van de 1-op-1-per-6 secties. Dit zal een one-foot gap of raam te jagen uit te verlaten.

15 Gebruik de puzzel om een 1-op-1-by-4 gehalveerd van tegenovergestelde hoeken twee driehoeken te maken. Bevestig elk van deze driehoeken aan de zijkanten, gelijk met het dak frame.

16 Bevestig de 1-op-4 voet stuk hout aan de achterkant, waardoor het gelijk met het dak frame.

17 Stand van de herten rechtop en bevestig het dak. Laat één voet overhang aan de voor- en achterkant om u te beschermen tegen de regen. Bevestig met houtschroeven.

18 Verf de stand zoals gewenst, en afsluiten met een waterdicht top coat.

Related Articles

  1. Homemade Bloempot Stands
  2. Hoe maak je een Deer Stand Out of Wood
  3. Homemade Djembe Stand
  4. Do it Yourself Deer Tripod Stands
  5. Hoe maak je een Deer Hunting Boom Stand Construct
  6. Homemade Flower Pot Stands
  7. Homemade Portable Deer Blinds
  8. Homemade Verhoogde Deer Blind
  9. Hoe gebruik Silo Sorghum voor Deer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*