Hoe zich te ontdoen van de oude stofzuigers

Hoe zich te ontdoen van de oude stofzuigers


Veel beperkingen bestaan ​​voor het verwijderen van de oude stofzuigers, maar veel potentiële manieren om dit te doen bestaan ​​ook. Hoeveel opties bestaan ​​zal afhangen van uw plaats; echter, zullen de meeste mensen een aantal verschillende wegen te vinden voor het wegwerken van een ongewenste vacuüm. Hoeveel verschillende opties bestaan ​​zal afhangen van factoren zoals de gemeenschap activiteit en uw bereidheid om te gaan met internet gebaseerde methoden voor de verwijdering, wat de beschikbaarheid in alle geografische locaties.

instructies

1 Bepaal of u uw stofzuiger kan redden in plaats van afscheid met het. Veel reparaties zijn eenvoudig en dingen die bijna iedereen kan doen. Zelfs als u wilt beschikken over de vacuüm om te upgraden naar een nieuwe, het aanbieden van een machine in werkende staat u in een betere plaats voor opties in het verwijderen van de oude machine.

2 Bepaal een aantal opties voor uw omgeving, uw specifieke machine, of beide. Sommige staten en gemeenten hebben recyclingprogramma's die stofzuigers te accepteren. Verkopen via E-Bay biedt een optie voor bijna iedereen met toegang tot internet. Reparatie winkels kunnen oude machines te aanvaarden om ze te kannibaliseren voor onderdelen. Sommige winkels die gebruikte stofzuigers verkopen ook kopen gebruikte stofzuigers. En sommige gemeenschappen hebben zogenaamde dumpster divers op de uitkijk voor elk type van potentieel in de prullenbak van de mensen onder de verlaten wetten goederen.

3 Als u overweegt het potentieel voor een dumpster diver pick-up, het identificeren van de haalbaarheid van uw buurt. Plaats andere items die u wilt verwijderen, zoals gebroken meubels, bij stoeprand zo vroeg mogelijk op de avond voor uw reguliere vuilniswagen en observeren voor een paar weken voordat u het vacuüm in dezelfde manier. Dumpster divers, als ze bestaan, wil wagen van uw afgedankt voordat de avond valt die nacht. Gebruik deze mogelijkheid om het beste effect, indien mogelijk, door externe plaatsen van uw beschikking goederen tijdens een goed weer seizoen. Gebruik proef wordt uitgevoerd met andere items, als gevolg van de milieuregels met betrekking tot stofzuigers.

4 Poging, als je besluit op die route, te ontdoen van uw vacuüm door de dumpster diver pick-up methode door het verlaten van uw stofzuiger stoeprand, maar gescheiden van ander afval, op de avond vóór de geplande vuilniswagen. Haal de stofzuiger, echter, voordat de reguliere vuilniswagen als deze methode niet in slaagt om boetes omdat je niet kan beschikken over stofzuigers als gewone prullenbak milieuvoorschriften gegeven voorkomen.

5 Selecteer een andere mogelijkheid, als je nog niet dumpster duikers of als ze niet ophalen van uw stofzuiger, zoals de verkoop van het vacuüm tot een reparatiewerkplaats of verkoop in de winkel specialiseert zich in de nieuwe en gebruikte stofzuigers, zoals beschikbaar in uw plaats.

6 Denk aan extra opties voor het werken stofzuigers, zoals het passeren van de stofzuiger mee naar een vriend die een oude, maar werken vacuüm zou kunnen gebruiken, of het doneren van het vacuüm aan een goed doel-type organisatie als Goodwill of het Leger des Heils.

Related Articles

  1. Hoe zich te ontdoen van een oude tv
  2. Hoe zich te ontdoen van een oude cement wastobbe
  3. Hoe zich te ontdoen van de oude trofeeën
  4. Hoe zich te ontdoen van cellulitis
  5. Hoe zich te ontdoen van die kleine zwarte kevers in uw kelder
  6. Hoe zich te ontdoen van een bril indentions op je gezicht
  7. Hoe zich te ontdoen van een zwanenhals
  8. Hoe zich te ontdoen van mijten in het huis
  9. Hoe zich te ontdoen van rubberbanden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*