Hoe zich te ontdoen van de kleine vuil terpen in een gazon

Hoe zich te ontdoen van de kleine vuil terpen in een gazon


Een mier besmetting is de meest voorkomende oorzaak van kleine vuil terpen te beginnen opduiken in uw gazon. Als u toestaan ​​dat deze vuil terpen blijven hangen, zal de mierenkolonie blijven gedijen. Je zou zelfs beginnen om extra terpen van vuil pop-up te zien in uw hele gazon. Brandmieren zijn de meest waarschijnlijke boosdoener voor de vorming van deze kleine vuil terpen, en je nodig hebt om specifieke methoden te gebruiken om zich te ontdoen van hen te krijgen.

instructies

1 Kies het type pesticide om zich te ontdoen van de mieren te krijgen. Uitroeien van de mieren is de enige manier om de mier heuvels te verwijderen. Enkele voorbeelden van pesticiden te gebruiken zijn onder andere bendiocarb, carbaryl, chloorpyrifos en diazinon.

2 Controleer het bestrijdingsmiddel product label om te bepalen hoeveel je nodig hebt om te gebruiken op uw gazon om zich te ontdoen van de mier heuvels te krijgen. Voor diazinon, moet u 0,907 Kilogram van bestrijdingsmiddelen per 1.000 vierkante voet van de grond.

3 Breng de bestrijdingsmiddelen in en rond de mierenhoop. Zorg ervoor dat de ingang en de omliggende gras worden behandeld.

4 Verzadig de kleine vuil terpen met uw slang. Dit zal het pesticide te activeren, zodat het de mier probleem op uw gazon kan elimineren.

5 Vlak de grond, nadat de pesticide de mier bevolking heeft gedood, door te draaien op de heuvel met een schop. U moet graszoden leggen of reseed de omgeslagen vuil gebieden; het gras dat het gebied rond moeten gezond te blijven.

Related Articles

  1. Hoe zich te ontdoen van die kleine zwarte kevers in uw kelder
  2. Hoe zich te ontdoen van de kleine witte wormen in mijn kersenboom
  3. Hoe zich te ontdoen van cellulitis
  4. Hoe zich te ontdoen van nerveuze tics
  5. Hoe zich te ontdoen van de chihuahua adem
  6. Hoe zich te ontdoen van mos op outdoor tapijt
  7. Hoe zich te ontdoen van eendenkroos
  8. Hoe zich te ontdoen van veldmuizen in uw huis
  9. Hoe zich te ontdoen van een zwanenhals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*