Hoe Vergelijk Granite & Silestone

Hoe Vergelijk Granite & Silestone


Silestone, een kwarts composietmateriaal door Cosentino, graniet en zijn twee van de meest gebruikte aanrecht materialen die tegenwoordig worden gebruikt. Beide materialen zijn hard, duurzaam en kan een slanke en gepolijste component in elke keuken design. Hoewel beide producten zijn voornamelijk gemaakt van kwarts, verschillen ze sterk in kleur, uiterlijk en onderhoud. Hoewel graniet is een natuursteen met verschillende kenmerken, Silestone is een kwarts product dat is omgebouwd met hars. Daarom zal een product zoals Silestone een uniform uitzien.

instructies

1 Denk aan het ontwerp van uw keuken en de manier waarop u wilt dat uw aanrecht te kijken. Granieten toonbanken zal een groot deel van de variatie aan hen. Zelfs de rustigere stenen kunnen vlekken of strepen van kleur in één einde die niet in een ander einde hebben. Silestone is een uniform materiaal; hetzelfde patroon zal kenmerkend zichtbaar in de steen. Kies graniet is je van een veel variatie, kan het oppervlak markeringen, zoals kuilen en scheuren te accepteren of wilt u een wild patroon. Kies Silestone als u een uniforme uitstraling, een heldere kleur wilt zoals rood of appelgroen, of je voelt dat zou je niet in staat om te scheuren of vlekken te accepteren.

2 Onderzoek uw onderhoud gewoonten. Graniet, net als iedere natuursteen is gevoelig voor vlekken. Het zal moeten worden gereinigd met een reinigingsmiddel stenen en verzegeld op regelmatige basis. Silestone is poreus en bacteriële resistent. Kies Silestone als u liever te reinigen met azijn, bleekmiddel of agressieve chemicaliën. Kies graniet als u liever met zachte, natuurlijke reinigingsmiddelen in uw keuken en zou het niet erg het afdichten van de steen.

3 Onderzoek uw keuken gewoonten. Graniet kan etsen en vlekken bij blootstelling aan zuren zoals citroensap en tomaten. Hoewel beide producten warmte en messen kan weerstaan, moet u veeg gemorst uit graniet. Kies Silestone als u liever naar de keuken schoon te maken na een maaltijd. Kies graniet als je voelt dat je kunt veeg materiaal achtergelaten op de balie zo snel mogelijk op merken en vlekken te voorkomen.

4 Vergelijk de prijzen in de kleur die u wenst. Zowel graniet en Silestone hebben een breed scala aan prijzen, te beginnen met de meest elementaire van £ 16 / vierkante voet en gaat tot £ 195 / vierkante voet voor een aantal van de duurdere blauwe graniet, met ingang van 2010 prijzen. Als je een blauwe aanrecht wenst, kiest Silestone voor een meer kosteneffectieve materiaal. Als u gebruik maakt van een bezadigde of gewoon tegen te gaan, kiest u een van de minder dure graniet zoals Bianco Sardo.

Related Articles

  1. Hoe Vergelijk Corian, Silestone en granieten werkbladen
  2. Hoe Vergelijk RJ11 en RJ45
  3. Hoe Vergelijk Genuine Epson inkten
  4. Hoe Vergelijk Squash Rackets
  5. Hoe Vergelijk Two Cities Bij het schrijven van een essay
  6. Hoe Vergelijk Stoomreinigers
  7. Hoe Vergelijk grafische kaart Benchmarks
  8. Hoe Vergelijk Klein formaat SUV's
  9. Hoe Vergelijk Snorkel Sets
  10. Hoe Vergelijk Foundry Switches Cisco switches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*