Hoe vaak Yucca planten bloeien?

Hoe vaak Yucca planten bloeien?


De leden van de agave familie, yucca (Yucca spp.) Bestaan ​​uit bijna 40 verschillende soorten shrubby vaste planten uit Noord-Amerika en het Caribisch gebied bekken. Hun zwaard-achtige bladeren zijn wintergroen en architectonisch sier. Yucca's zijn langzaam groeiende planten.

Kenmerken

Alle yucca soorten produceren witte bloemen die bel-achtige en bestoven door nachtvlinders 's nachts zijn. De rechtopstaande bloemstelen te veel bloemen te houden, collectief heet een bloeiwijze. Na de bloem af te zetten, kunnen zaden te ontwikkelen; tuinders moeten afgesneden van de stengel om de plant op zoek naar aantrekkelijk te houden.

Tijdsspanne

Yucca's bloeien tijdens de warmste deel van het groeiseizoen wanneer de dagen zijn lang of het verkorten van de richting van de herfst equinox. Varieert naar gelang van elke soort yucca, bloem gebeurt meestal elk jaar op elk moment van midzomer tot medio vallen volgens de Amerikaanse Horticultural Society "AZ Encyclopedie van tuinplanten."

overwegingen

Niet alle soorten yucca bloeien met dezelfde regelmaat of visuele bekendheid. Aangezien deze planten zijn langzaam groeiende, sommige nemen veel tijd om te rijpen tot een leeftijd dat de bloemen produceert. Zodra een plant doet bloei verwachten bloeit weer terug te keren de volgende jaren op hetzelfde moment van het jaar.

Related Articles

  1. Hoe vaak Opknoping planten water nodig?
  2. Hoe vaak heb je Water Flowers?
  3. Hoe vaak moet ik bevruchten Mijn Hibiscus?
  4. Hoe vaak moet je tomatenplanten gekweekt in een container op de veranda water?
  5. Problemen met Yucca Planten
  6. Hoe vaak heb je water per Bonsai Tree?
  7. Welke vaste planten bloeien de hele zomer lang?
  8. Hoe vaak moet je Change Your Borstel van het toilet?
  9. Yucca Planten Informatie
  10. Hoe vaak moet lakens worden veranderd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*