Hoe te verbinden 5.1 Speakers

Hoe te verbinden 5.1 Speakers


Een 5.1 luidsprekersysteem moet worden aangesloten op een bron uitgerust om het systeem te behandelen zoals een home theater receiver of versterker. De meeste luidsprekers in een 5.1-systeem zijn aangesloten op de ontvanger met luidsprekerdraad, met uitzondering van de subwoofer, die verband houdt met een speciale kabel.

instructies

1 Plaats de luidsprekers in uw 5.1-luidsprekersysteem in de locaties die u zult gebruiken. Voor de "5" speakers - center, twee fronten, en twee omringt - lengte gebracht luidsprekerkabel lang genoeg te bereiken vanaf de luidsprekers aan de achterzijde van de ontvanger. Bedenk hoe u zult het routeren van de luidsprekerkabel, en maak de draden iets langer dan je nodig hebt voor het geval dat knip je nodig hebt om de speakers te herpositioneren.

2 Strip de isolatie van de uiteinden van elke luidsprekerkabel, zodat elke luidsprekerkabel de positieve en negatieve leads hebben ongeveer 1/2 inch van de blanke draad blootgelegd. Gewoonlijk wordt de draad met de bruine of koperkleurig isolatie als de positieve en de draad met grijze of helder isolatie wordt beschouwd als de negatieve.

3 Sluit de luidsprekers op de ontvanger, een voor een, volgens deze methode: Maak de aansluitingen aan de achterzijde van de luidspreker en steek de blanke uiteinden van de voedingsdraden. Zet de positieve draad in de positieve terminal (rood gekleurd), en de negatieve draad op de minpool (zwart gekleurd). Neem het andere eind van de draad en sluit deze aan op de juiste uitgang van de ontvanger. De luidspreker uitgangen van de ontvanger zal worden gemarkeerd "Speakers - locatie (dat wil zeggen, in het midden, rechts voor, etc)." Maak de juiste terminal, schuif de draad erin, en draai naar beneden. Nogmaals, zet de positieve draad in de positieve en negatieve in de negatieve terminal.

4 Neem je subwoofer kabel en sluit deze aan op de "Sub Out" aansluiting op de receiver. De subwoofer kabel bestaat uit een geïsoleerde kabel met RCA-stekkers aan elke kant, zodat verbinding is een simpele kwestie van het indrukken van de stekker in de aansluitingen van de receiver en de luidspreker. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan de subwoofer sub-kabel aansluiting. Steek de subwoofer in een stopcontact om de macht.

5 Test uw luidsprekersysteem om ervoor te zorgen dat alle luidsprekers correct werken. Als je veel speling links in de draden aan op de speakers, bundelen de overtollige en bind ze met kabelbinders.

Related Articles

  1. Hoe te verbinden huis Speakers een Autoradio
  2. Hoe te verbinden Emotioneel met Vrouwen
  3. Hoe te verbinden een trouwring om een ​​verlovingsring
  4. Hoe kan ik kopen Band Speakers?
  5. Hoe te verbinden Air Variabele condensatoren
  6. Hoe te verbinden 6 luidsprekers naar een 4-kanaals auto Receiver
  7. Hoe maak je wakeboard toren speakers bedraden
  8. Hoe te verbinden 4 Ohm luidsprekers naar een 8 Ohm System
  9. Hoe te verbinden Panel Fencing een 4X4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*