Hoe te Terrazzo Tile Seal

Hoe te Terrazzo Tile Seal


Terrazzo tegel is een composietmateriaal dat bestaat uit marmer, kwarts, graniet of glazen chips die in een bindmiddel en gemalen tot een glad oppervlak. Het bindmiddel heeft een verschillende mate van porositeit, naargelang het cement, hars of een combinatie van beide. Een terrazzo tegelvloer is extreem duurzaam en langdurig, maar het zal moeten verzegelen om haar ziet er goed uit te houden. Sealing terrazzo tegel zal helpen handhaven glans van uw tegels, maar het afdichten van terrazzo dat een op basis van cement bindmiddel bevat is vooral belangrijk, omdat het cement is poreus en gevoelig voor vlekken.

instructies

1 Laat nieuwe mortel uitharden 72 uur voor het aanbrengen van de verzegeling.

2 Veeg of zuig het terrazzo tegel grondig. Maak de terrazzo met een neutrale pH-reiniger speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met terrazzo. Laat de tegel volledig drogen.

3 Mask off plinten, trim of enige andere gebieden grenzend aan de terrazzo tegel met tape 2-inch-brede blauwe schilder. De terrazzo kit kan spatten en vlekken, dus zorg naar het nabijgelegen oppervlakken te beschermen.

4 Breng een kleine hoeveelheid sealer op een onopvallende plek van het terrazzo tegel. Gebruik een schone doek om de sealer toepassen op een 12-inch-vierkant gebied, en laat de sealer om te drogen voor de hoeveelheid tijd die wordt aanbevolen door de fabrikant kit, meestal 20 minuten tot een uur. Als u tevreden bent met de afgewerkte look is, doorgaan met de volgende stap.

5 Spreid de sluitmachine over de terrazzo, te beginnen in de hoek die het verst van de uitgang en werk je weg naar de uitgang. De meeste jagers noemen voor het gebruik van een lam's wol wax applicator, pluisvrije katoenen mop, kwast of roller. Breng een gelijkmatige, gul jas van sealer, die het hele gebied. Houd de sealer applicator nat om een ​​dunne applicatie voorkomen.

6 Laat de sealer te dringen en drogen gedurende de aanbevolen tijd, gewoonlijk 20 minuten tot een uur. Terrazzo sealer sneller toegepast op beton op basis van binding zal opdrogen dan sealer aangebracht op hars gebaseerde binding.

7 Breng extra lagen zoals gewenst, let daarbij goed op de aanwijzingen van de sealer over hoe lang te wachten tussen elke laag te volgen. Typische wachttijd tussen de lagen is 20 minuten tot een uur. Terrazzo met beton op basis van binding zal twee of drie lagen te nemen om volledig te dichten, als de eerste laag of twee zal dringen in het beton. Terrazzo met hars op basis van bindende slechts één laag van de sealer te nemen, omdat de sealer niet dringen in de tegel.

8 Maak de sealer toepassing zoals aangegeven door de fabrikant. Sommige jagers zal worden afgewerkt wanneer ze droog, terwijl andere zeehondenjagers vereisen de overtollige sealer moet worden geveegd de tegel met een doek. Loop niet op de terrazzo totdat de sealer is gedroogd en uitgehard. Het genezen kan ergens tussen de 4 en 24 uur duren, afhankelijk van het merk van de sealer.

Related Articles

  1. Hoe te Tumbled Marble Tile Seal
  2. Hoe te Vinyl Tile Naden Seal
  3. Hoe maak je een geverfd plafond Tile Seal
  4. Hoe te gebruiken Duct Seal
  5. Hoe maak je Tile rond een afvoerputje
  6. Hoe maak je Tile een achtergrondafbeelding
  7. Hoe kan ik Paint & Seal een houten hek
  8. Hoe maak je een Sealed Concrete Floor Buff
  9. Hoe te Terrazzo Tegel Pools
  10. Hoe te verwijderen Grout Sealer Van Keramische tegels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*