Hoe te Terracotta Pots Paint

Hoe te Terracotta Pots Paint


Een container tuin van terracotta potten gevuld met heldere en kleurrijke bloemen en bladeren is een prachtig zicht op een terras of patio. Verbetering van de totale effect van het geven van uw potten wat kleur ook. Wanneer u verf terracotta potten met acrylverf, kunt u ze te laten ontploffen met kleur en design, die past bij de pracht groeien binnen hen. Laat je creatieve geest te saai terracotta potten om nieuwe en verbazingwekkende hoogten nemen.

instructies

1 Veeg de binnen- en buitenkant van het terracotta potten met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen.

2 Verspreid krant uit op een plat werkoppervlak. Verf de polyurethaankit op de binnenkant van de terracotta pot met de brede kwast. Oliebasis polyurethaan kit zal de pot langer dan op basis van water kit te beschermen, maar ze hebben een sterke geuren en clean-up is moeilijker dan met watergedragen kit. Breng de kit met een borstel in gladde en zelfs slagen totdat je elke binnenkant te dekken. Laat de kit volledig drogen (consulting product instructies voor het drogen tijd) en breng vervolgens twee extra lagen om adequaat te verzegelen de binnenkant van de pot. Laat de kit volledig drogen tussen elke laag en voordat u verder gaat.

3 Schets een ontwerp in potlood op de terracotta potten om uw schilderij ontwerp plannen. Maak een geometrisch ontwerp met diverse vormen, maak een plaid effect door het schilderen van verschillende verticale en horizontale lijnen of een array van bloemen trekken over de zijkanten van het terracotta potten.

4 Plaats de terracotta potten op een schoon oppervlak bedekt met kranten, stel palet uw schilder in de buurt en het invullen van een water gerecht voor het spoelen van uw penselen. Knijp royale klodders van acryl verf op het palet van de schilder. Stel een aantal papieren handdoeken in de buurt van uw werkgebied te deppen uw penselen nadat ze af te spoelen.

5 Dompel een penseel een kleur verf en begint de verf gelijkmatig over het buitenoppervlak van het terracotta pot. Breng een basislaag aan de hele pot of gewoon een ontwerp toe te voegen rechts over de terracotta achtergrond. Wanneer u een andere kleur verf gebruiken op uw penseel, dip je penseel in het water te spoelen en daarna dep het overtollige water op het papier handdoek.

6 Laat het eerste honk verflaag volledig drogen (duurt ongeveer een uur) en vervolgens een tweede laag aanbrengen. Laat de tweede laag verf volledig opdrogen.

7 Wacht 12 tot 24 uur, en dan spuit het oppervlak van het terracotta pot met de acryl afdichting spray. Houd de spuitbus ongeveer 8 duim vanaf de pot en het inspuiten van een gelijkmatige laag. Laat de kit volledig drogen (raadpleeg productlabel voor specifieke droogtijden) en vervolgens een tweede laag van de kit toe te passen

8 Laat de verf te genezen door te laten de pot droog voor maximaal een week voordat het plaatsen van een plant erin en zetten het buiten.

Related Articles

  1. Hoe te Terracotta Bloempotten Paint
  2. Hoe wordt Garden Pots Paint
  3. Hoe te Terracotta Pots Repair
  4. Hoe te Glazed Pots Paint
  5. Hoe te Tipsy Pots Paint
  6. How To Paint een terracotta pot
  7. Hoe te terracotta potten ouder worden
  8. Hoe te Terracotta Potten in tweeën gesneden
  9. Hoe te Terracotta Plant Pots Paint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*