Hoe te repareren elektrische draad Insulation

Hoe te repareren elektrische draad Insulation


Elektrische draad isolatie voor lamp en apparaat snoeren is gemaakt van flexibel polyvinyl chloride, en de elektrische bedrading in het huis isolatie bestaat uit een thermoplastisch, high-heat nylon materiaal. De isolatie omvat de draad, en kan worden beschadigd door middel dagelijks gebruik. Zolang de koperen geleiders in de kabels niet beschadigd, maar de isolatie repareren. Verschillende soorten isolatie vereisen verschillende soorten van de reparatie. Niet repareren isolatie kan extra schade aan de isolatie en beschadiging van de koperen geleiders.

instructies

1 Kijk naar de elektrische draad, waar de isolatie is beschadigd. Als de draad wordt gejat of gesneden, het herstel van de draad voor het repareren van de isolatie.

2 Schuif krimpkous over de beschadigde isolatie omgeving als de draad is geen onderdeel van een elektrisch verlengsnoer of snoer. Gebruik een föhn of een warmte-shrink gun om de slang te krimpen op de draad. Wikkel vervolgens de buis met elektrische tape.

3 Verf vloeibare elektrische tape over beschadigde isolatie van heavy-duty verlengsnoeren. Laat de vloeistof elektrische tape te drogen voor de tijd die op het etiket van het product. Wikkel de gedroogde vloeibare elektrische tape met reguliere elektrische tape.

4 Wrap beschadigde isolatie met elektrische tape op kleine koord reparaties, zoals lamp koorden en kleine apparaat snoeren.

Related Articles

  1. Hoe maak je elektrische draad voor kippen te installeren
  2. Hoe te outdoor elektrische draad splice
  3. Hoe om elektrische draad vissen door een plafond
  4. Hoe te verbergen een elektrische draad lopen aan het midden van een betonnen vloer
  5. Hoe waterdicht splice een elektrische draad
  6. Hoe kan ik de draad door vloeren of onder een House tijdens een renovatie?
  7. Eigenschappen van niet-metalen elektrische draad
  8. Hoe te repareren smeedijzeren bedden
  9. Hoe te repareren Boat Windows

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*