Hoe te Painting Smocks for Kids maken

Hoe te Painting Smocks for Kids maken


Kinderen zijn dol op om te schilderen en ouders willen hun kleren te beschermen terwijl ze het doen. Deze eenvoudig, aangepast aan het schilderen kiel past past elke omvang kind. Snel genaaid, goedkoop te maken, zal de moeders willen om ze te maken in een serie van kleuren voor hun kinderen, en al hun vrienden voor al hun rommelige spel.

instructies

1 Meet het kind over zijn borst net boven het sleutelbeen, schouderhoogte, binnen schouder aan schouder in de bib breedte meting. Meet het kind van de bovenkant van de schouder tot de taille. De afgewerkte kiel zal aansluiten in de rug van het kind.

2 Strijk de bandana in de helft, naar de goede kant, dus meet 11 inch met 22 inch, zodat het patroon op en neer de lengte van de 22-inch meting. Leg de bandana op een werkblad met de vouw aan de linkerkant.

3 Verdeel de bib breedtemaat in de helft en maak een markering op de bovenrand van de bandana op die afstand van de vouw met een potlood of krijt naaisters. Meet beneden de open rechterkant van de bandana met de taille meting uit stap één en markeer op vergelijkbare wijze.

4 Knip de gemarkeerde bovenste hoeken. Verminder ongeveer ¾ van de manier boven naar beneden gebogen voordat opzij markering een lange luie "L" -vorm ontmoeten, wat resulteert in een rechthoekige slab alvorens de taille en onderkant van de kiel definiëren. Als comfortabeler kan een papiersjabloon helpen bij deze stap. Open vervolgens de bandana.

5 Cut twee lengtes van 36-inch biais en beginnen in het midden van elke snijkant pin om de ruwe randen omsluiten, en zorg ervoor dat gelijke lengte van de binding die zich uitstrekt van beide kanten, voor banden vertrekken. Naai biais op zijn plaats met bijpassende schroefdraad op de open rand, met inbegrip van de band porties. Leg een knoop in elk van de vier uiteinden om te voltooien.

Related Articles

  1. Hoe te Drawing Patterns for Kids maken
  2. Hoe maak je een Trophy for Kids maken
  3. Hoe maak je een Fire Engine for Kids maken
  4. Hoe maak je een Katrol for Kids maken
  5. Hoe maak je een Kruiwagen for Kids maken
  6. Hoe kan ik een elektromagneet for Kids maken
  7. Hoe maak je een projector for Kids maken
  8. Hoe maak je een houten zwaard for Kids maken
  9. Hoe maak je een visnet for Kids maken
  10. Hoe maak je een badcape for Kids maken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*