Hoe te Kruiwagen handgrepen

Hoe te Kruiwagen handgrepen


Een kruiwagen bespaart u uren van back-breken van het werk in de tuin. En hoewel de meeste kruiwagens hebben metalen lichaam, hun handgrepen zijn meestal van hout, dus je zult waarschijnlijk merkt dat je nodig om ze te vervangen op een bepaald punt. De kruiwagen is al in Europa sinds de Middeleeuwen, en het ontwerp is dus eenvoudig. Met een paar tools en wat hout uit de lokale hardware winkel, kunt u een nieuwe kruiwagen handvat hebben in minder dan een uur.

instructies

1 Meet de handvatten die je gaat vervangen. Een kruiwagen handvat is meestal 25 tot 40 inch lang en strekt zich uit vat waar je je handen, de lengte van het lichaam van de kruiwagen, waarbij de handgreep wordt geschroefd of geschroefd, het wiel. Je gaat de exacte lengte van de handgrepen en de afstand tussen de bouten of schroeven die de handgrepen hechten aan het lichaam van de kruiwagen nodig.

2 Snijd de handgrepen aan de lengte van de hendels je vervangt.

3 Boor gaten nodig zijn voor het bevestigen van de handgrepen aan het lichaam van de kruiwagen, met de metingen van stap één. Deze zullen variëren afhankelijk van de kruiwagen, dus zorg ervoor dat je niet de diameter van de gaten die u boort te overschatten. Het is beter voor het gat smaller dan te breed, zodat de schroeven stevig blijft bevestigd nadat je ze plaatst zijn.

4 Smooth de randen van het handvat langs zijn lengte met een Champfer vliegtuig, of gewoon door schuren weg de rand met een grove (50 grit) stuk schuurpapier.

5 Maak een grip voor je handen op de laatste vier of vijf inches van de handgrepen. Het overtollige hout naar de randen en het einde van de handgreep goed afgerond, met behulp van een rasp of bestand eerst weg naar bestand de randen. ronden vervolgens het einde om het een eivorm. Als alternatief kunt u een duik te snijden handgreep beetje op uw router om dezelfde vorm veel sneller te produceren.

6 Ga over de gehele handgreep met 150 schuurpapier om alles glad te strijken, en wrijf het hele handvat grondig met lijnolie om het hout een mooie afwerking dat is ook makkelijker op de handen te geven.

7 Schroef de handgreep in het lichaam van de kruiwagen.

Related Articles

  1. Hoe te Kruiwagen Banden Mount
  2. Hoe Delta kraan handgrepen wijzigen
  3. Hoe een kruiwagen als planter
  4. Hoe te chrome handgrepen verwijderen op een motorfiets
  5. Hoe te Shovel handgrepen
  6. Hoe maak je een tuin ploeg te maken
  7. Hoe maak je een gevouwen papier Kruiwagen
  8. Hoe maak je een Kruiwagen for Kids maken
  9. Hoe maak je een kruiwagen band te verwisselen
  10. Hoe maak je een kruiwagen hangen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*