Hoe te keramische tegels op Terrazzo Put

Hoe te keramische tegels op Terrazzo Put


Terrazzo is een harde, duurzame vloeroppervlak, net als keramische tegels. Echter, terrazzo heeft een enigszins gedateerd look en moeten ook periodiek worden afgewerkt om het uiterlijk te behouden. Het is mogelijk om keramische tegels meer dan terrazzo lag bij de juiste voorbereiding en aandacht voor detail. Terrazzo is gemaakt en legde op verschillende manieren en elk vereist een andere voorbehandeling, tegel mortel en voegmortel selectie om met succes te zetten keramische tegel op terrazzo. Inzicht in de aard van de bestaande terrazzo en het afstemmen van de tegels proces produceert dienovereenkomstig uitstekende en duurzame resultaten.

instructies

1 Strip de terrazzo van elk oppervlak was of kit met een chemische wax stripper in overeenstemming met de instructies van de fabrikant.

2 Tape off alle deuren die van de terrazzo gebied in andere delen van de constructie door opknoping plastic stof vellen in de deuropeningen en deze bevestigen aan drie zijden van de deur en de vloer met plakband ter voorbereiding van schuren van de terrazzo. Schakel alle airconditioners, kachels, airconditioning of plafond fans om de terrazzo stof van de uitbetaling bij het schuren te houden.

3 Draag beschermende brillen en een gasmasker masker om jezelf te beschermen tegen terrazzo stof en zand het oppervlak van de terrazzo ruwe het anders gepolijst oppervlak, met behulp van een commercieel of hand-held schuurmachine.

4 VacuĆ¼m zoveel mogelijk van de terrazzo stof mogelijk te maken, dan is vochtig dweilen van de vloer op te ruimen van de resterende stof.

5 Verwijder het stof vel belemmeringen voor de andere delen van de structuur voor de ventilatie te helpen, en verwijder de beschermende kleding als het werken met beton in stap 6. Als het werken met epoxyhars, houdt het masker op.

6 Level elke glooiende gebied van het terrazzo met zelf-nivellering beton voor beton op basis van terrazzo en met nivellering hars terrazzo gemaakt met epoxyhars. Laat de nivellering materiaal te harden volgens de instructies van de fabrikant voor voortgezet.

7 Aankoop tegellijm en specie die chemisch compatibel zijn met de aard van terrazzo worden betegeld over. Terrazzo gemaakt met epoxyhars vereist andere epoxy hars gebaseerde lijmen en specie voor een goede hechting en terrazzo gemaakt met cement vereist cement gebaseerde lijm en specie. Dit geldt ook voor nivellering materiaal op de terrazzo.

8 Breng de tegellijm met een getande spaan als normaal.

9 Stel de keramische tegel als normaal, snijden en zagen de tegel als nodig is om te voldoen aan de kamer contouren en eventuele obstakels in de vloer. Laat het uitharden 24 tot 48 uur volgens de instructies van de fabrikant voor voortgezet.

10 Meng de grout volgens de instructies van de fabrikant en toepassen op de naden tussen de tegel met een grout vlotter. Laat de mortel uitharden alvorens verder, ongeveer 15 tot 30 minuten.

11 Vul een emmer met water en natte een grote spons. Gebruik de spons te vegen de overtollige mortel en verwijder eventuele film links op de tegel oppervlak. Spoel en knijp de spons als nodig is van redepositing tijdens het werken aan de overkant van de tegel oppervlak te houden.

12 Veeg de tegel opnieuw met de vochtige spons om ervoor te zorgen alle grout film en residu wordt verwijderd, zoals elke voegselsluiers links op de tegel oppervlak uiteindelijk wordt permanent als ze niet verwijderd.

Related Articles

  1. Hoe te keramische tegels installeren op een Sink
  2. Hoe te keramische tegels leggen op een plafond
  3. Hoe te keramische tegels leggen op een plaat
  4. Hoe te keramische tegels Coasters met foto's aanmaken
  5. Hoe te keramische tegels Draw
  6. Hoe te keramische tegels installeren in een Entrance Way
  7. Hoe te keramische tegels te hechten aan een open haard
  8. Hoe te keramische tegels keramische tegels hechten
  9. Hoe te keramische tegels wax
  10. Hoe te keramische tegels te poetsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*