Hoe te installeren Outdoor Stair Stijgers

Hoe te installeren Outdoor Stair Stijgers


De plaat van materiaal verticaal bevestigd tussen elke set van traptreden wordt de riser. Stijgers worden gebruikt om objecten te voorkomen dat valt tussen de treden, en ze geven ook de trap een schone, afgewerkt uiterlijk. Bij het ​​bouwen van een buitentrap en het installeren van risers, bedenk dan dat het materiaal volledig zal worden blootgesteld aan de elementen. U kunt de vogels van verval te beschermen door het gebruik van een outdoor-rated sealer, zoals een vlek of verf product, evenals roestvrije bevestigingsmaterialen.

instructies

1 Gebruik een kwast aan de trapstootbord met een outdoor kit, worden behandeld als een beits of verf, voor insecten en vocht schade te voorkomen; je hoeft niet naar een kit van toepassing op behandelde hout. Laat de kit drogen de tijd op de verpakking label.

2 Stel de riser tegen de verticale randen van de trap stringers. Dry passen in de stijgleiding te zorgen dat het past snuggly tussen de twee traptreden voor het veiligstellen van het met bevestigingsmaterialen. Maak elke aanpassing bezuinigingen die een elektrische zaag.

3 Markeer de locaties van de verticale liggers op het vlak van de stijgbuis zodat de haken te plaatsen op de juiste plaats.

4 Hammer drie gelijkmatig roestvrij staal of hot-tip verzinkt 10d en 16d spijkers door de riser gezicht en in elke trap stringer gelegen achter het.

5 Dep een kleine hoeveelheid van de kit boven het hoofd van elke sluiting aan een hout, dat werd blootgesteld wanneer de nagels doorgedrongen het te dekken. Ga door naar de volgende riser.

Related Articles

  1. Hoe te installeren Aluminium Stair Edge
  2. Hoe te installeren Outdoor Stappen
  3. Hoe te installeren en verwijderen van programma's op een PC
  4. Hoe te installeren metalen deuren
  5. Hoe te vervangen Stair Stijgers
  6. Hoe Cut Stair Stijgers
  7. Hoe figuur Stair Stijgers
  8. Hoe te installeren Stair Edging op Carpet
  9. Hoe te winterklaar Outdoor PVC Water Lines
  10. Hoe te installeren laminaatvloeren op Treden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*