Hoe te hangslot maten te bepalen

Hoe te hangslot maten te bepalen


Hangsloten zijn verkrijgbaar in de maten klein tot extra groot voor het beveiligen van uw waardevolle spullen. Het nemen van de juiste afmetingen van een hangslot zal bepalen of het past op het item dat u beveiligen. De opening in de beugel moet bieden aan de lengte en breedte van de gesloten punt, zodat het veilig kan sluiten. De beugel diameter moet ook passen bij de vergrendelde voorwerp, zodat het door de twee gaten dat het tegemoet kan worden ingebracht.

instructies

1 Meet de breedte van het hangslot lichaam horizontaal vanaf de linkerkant naar de rechterkant.

2 Meet de lengte van het hangslot lichaam verticaal van boven naar beneden.

3 Duw de beugel in het lichaam van het hangslot om het te vergrendelen. Meet de lengte van de opening van het centrum bovenkant van het hangslotlichaam naar het midden boven van de schakel. Meet de breedte van de opening horizontaal in het midden van de opening.

4 Plaats een meetlint op een vlakke ondergrond. Stel beugel het hangslot op de top van de punt van de meetlint met de linkerzijde van de beugel op het nulpunt. Lees de diameter van de beugel op het meetlint wanneer de rechterzijde van de beugel raakt het meetlint.

5 Kies een bagage-slot dat is klein in omvang met de breedte van iets meer dan 1 inch tot bagage, rugzakken, sporttassen, laptoptassen en plunjezakken veilig te stellen. Koop een hangslot met een lange steel om kluisjes, gereedschap kisten en fietsen op slot, dus er is voldoende ruimte in de opening om omvangrijke artikelen tegemoet te komen.

Related Articles

  1. Hoe om kleding maat te bepalen door de hoogte en gewicht
  2. Hoe te schokdemper lengte te bepalen
  3. Hoe te Boxer maat te bepalen
  4. Hoe maak je persoonlijkheidstype te bepalen met behulp van de voorspellende index
  5. Hoe de sag in transmissielijnen bepalen
  6. Hoe te allel frequenties te bepalen
  7. Hoe te wissen van tekst bepalen
  8. Hoe de Zwavelzuur bedrag te bepalen in een Vorkheftruck Battery
  9. Hoe je een meisje Draw Bepalen
  10. Hoe de Zon naar Latitude bepalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*