Hoe te drukknopen naaien

Hoe te drukknopen naaien


Thuis naaisters hebben veel opties als het gaat om het kiezen van bevestigingsmiddelen voor kleding. Een van de makkelijkste en snelste sluiting opties is de gemeenschappelijke drukknopen. Dit zijn niet alleen eenvoudig te naaien op kleding, maar ook gemakkelijk te gebruiken als je het dragen van de kleding. U kunt drukknopen naaien op kleding met de hand met een naald en draad, stiksels elke helft zorgvuldig en veilig.

instructies

1 Rijg een 60 cm (2 voet) lengte van de draad door de naald en trek de draad dus je hebt een dubbele lengte. Bind de uiteinden van de draad in een knoop.

2 Bepaal de juiste plaatsing voor elk de helft van de sluiting op de kleding nadat u het kledingstuk hebt genaaid. Vaak uw naai-instructies en het patroon zal u de aanbevolen sluiting plaatsing. Line-up van de studs op de kleding en plaats een kleine stip op de kleding waar je elke helft van de drukknoop moet naaien.

3 Plaats de bal helft van de drukknoop op het kledingstuk. De bal halve is het deel met de uitstekende "ball" dat wordt ingevoegd in de andere helft van het bevestigingsmiddel. Houd de drukknoop op zijn plaats met uw duim en wijsvinger.

4 Steek de naald omhoog door de rugzijde van het weefsel in één van de vier gaten rond de rand van de drukknop. Steek de naald terug door de stof om een ​​steek over de stud te nemen. Neem ten minste vier meer steken om de drukknoop overstag in dit gat.

5 Breng de naald terug door het gat in de stoeterij behuizing, duw de naald tussen de stoeterij en de stof om deze te plaatsen omhoog door het volgende gat in de drukknoop.

6 Herhaal stap 4 en 5 om de drukknoop overstag in dit gat en herhaal met de resterende twee gaten om te eindigen naaien de bal helft van de drukknoop om de stof. Steek de naald terug naar de onderkant van de stof en omhoog door het weefsel maar niet door een nagel gat. Trek de naald van onder de nagel en knoop de draad. Dit zal de draad knoop verbergen. Clip de draad.

7 Plaats de bus helft van de drukknoop op het kledingstuk op de markering die u hebt gemaakt in stap 2. Houd de stoeterij behuizing op zijn plaats met uw duim en wijsvinger.

8 Herhaal stap 4-6 in de aansluiting helft van de drukknoop overstag zijn plaats.

9 Klik de twee helften van de drukknoop samen om ervoor te zorgen heb je ze goed uitgelijnd.

Related Articles

  1. Hoe om te naaien in brace knoppen
  2. Hoe om te naaien in een half Wig
  3. Hoe te tule naaien
  4. Hoe om te naaien met stretch Polyester
  5. Hoe om te naaien met Seed Beads
  6. Tutorial over hoe om te naaien een zadeltas
  7. Hoe om te naaien voor een beginner: basisvoorzieningen
  8. Hoe om te naaien Verzameld Valance & Swag Curtains
  9. Hoe te drukknopen hechten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*