Hoe te doornstruiken ontruimen

Hoe te doornstruiken ontruimen


Onkruid is een ondeugend woord tuinders. Er zijn veel verschillende soorten onkruid en een aantal van de meest gehate rassen hebben doornen die verwondingen aan u, uw familie en uw huisdieren kunnen veroorzaken. Deze doornstruiken groeien snel en zijn notoir moeilijk te doden. Een ding elke soort van netelige weed gemeen heeft is kracht. Met succes het verwijderen van een doornstruik duurt doorzettingsvermogen, waakzaamheid en wat kokend water. Zodra u alles wat zichtbaar is verwijderd moet u de wortels te doden. Dan moet je je aanval voort te zetten totdat de wiet niet terug te komen.

instructies

1 Pak de stengel van de doornstruik met de gehandschoende hand. Snijd door de stengel van de plant met een groot mes. Snijd de doornstruik beneden een voet op een moment dat evenwel niet tot een van de groene omgeving achter te laten. Gooi elk stuk in een zware, gazon-grade vuilniszak. Het dubbele van de vuilniszak voor extra bescherming.

2 Duw de punt van het mes in de grond en wrikken de rest van de stengel van de doornstruik. Dig alle van de plant die je kunt vinden en gooi het in je dubbele vuilniszak.

3 Stab het mes herhaaldelijk in de grond rondom het gebied te hakken de resterende wortels. Blijven steken het mes in de grond totdat u een van de bodem in een 3-voet omtrek rond de plaats van de oorspronkelijke bush hebben losgemaakt.

4 Vul een grote pan met water uit de kraan. Plaats de pot op een fornuis en verwarm het tot het water krachtig kookt. Draag het kokende water naar het gebied en giet het op de losgemaakte bodem naar de wortels te doden.

5 Houd in de gaten op het gebied in de komende maand. Knip nieuwe groei zodra het verschijnt. Hak de wortels en giet kokend water over het gebied zo vaak als nodig is om de plant te doden.

Related Articles

  1. Hoe te ontruimen verstopt oor wax
  2. Hoe kan ik de sleutels op een Yamaha Piano Keyboard Vervang
  3. Hoe de Belt verandering op een Craftsman Garden Tractor
  4. Hoe voorkom ik dat Luizen in Sheep?
  5. Hoe maak je een granieten aanrecht Reparatie
  6. Hoe maak je een Huisvoorzijde bijwerken
  7. Hoe maak je een glazuur op een basislaag
  8. Hoe kan ik de aanvaarding van diversiteit Met kinderen te onderwijzen
  9. Hoe maak je een outdoor boog voor een bruiloft
  10. Hoe te Songwriting Met Bridges, koren en verzen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*