Hoe te citronella planten

Hoe te citronella planten


De citronella plant is een warme weer favoriet voor veranda's, patio's, dekken, en bloembedden. Het is bekend om het afschrikken van muggen en andere vervelende insecten. Citronella is een eenjarige plant met lavendel bloeit, en het heeft een levendige geur van citronella wanneer de bladeren worden gewreven of verpletterd. Het kan groeien tot maximaal twee voet lang, en het is de duidelijke geur van citronella die zogenaamd afstoot muggen en andere insecten. De volgende instructies zijn voor het planten van citronella in een bloem bed.

instructies

Hoe te planten Citronella

1 Plant citronella in het voorjaar na alle gevaar van vorst. Hoewel citronella is een winterharde plant, kan blootstelling aan vorst citronella zelfs doden bij gerenommeerde.

2 Selecteer een gebied waar de bodem is goed gedraineerd en ontvangt ten minste zes uren volle zon per dag.

3 Een gat graven tweemaal de grootte van de container die de citronella plant in.

4 Plaats de citronella-fabriek in het gat en deksel met een deel vuil en drie delen potgrond die goed zijn gecombineerd. Promix potgrond (verkrijgbaar bij de meeste tuincentra) wordt geleverd in een organische mix (Promix Ultimate Organic Mix) wil men synthetische ingrediƫnten te vermijden.

5 Water grondig.

6 Verwijder gele bladeren als ze zich voordoen. Citronella niet veel extra zorg nodig hebben. Echter, het water geven nodig zijn als droge periodes worden ervaren.

7 Verwijder citronella in de herfst voor de vorst. Breng het terug naar de binnenshuis in een pot of een andere container.

Related Articles

  1. Hoe maak je een citronella planten snoeien
  2. Hoe te citronella olie voor outdoor vuurkorven gebruiken
  3. Hoe om bloemen planten in Tubs
  4. Hoe om nieuwe planten uit stekken beginnen
  5. Hoe te ajuga planten te doden
  6. Hoe wordt oleander planten te snoeien
  7. Hoe te bromelia planten te handhaven
  8. Hoe te Dipladenia planten
  9. Hoe te Weed Planten identificeren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*