Hoe te bevestigen Lock Extensions

Hoe te bevestigen Lock Extensions


Sloten, of dreadlocks omdat ze het vaakst worden genoemd, zijn een kapsel dat is gedragen voor duizenden jaren en is ontstaan ​​in Afrika. Groeiende lange lokken is een langdurig proces dat sommige mensen kan jaren duren. Bevestigen van sloten met behulp van uitbreidingen is toegenomen in populariteit, zoals sommige mensen de blik van de lange dreadlocks verlangen, maar wil niet te besteden jaar groeien hun natuurlijke haar om de look te krijgen.

instructies

1 Shampoo en deep-conditie van je haar. Deep-conditie van je haar voorafgaand aan het bevestigen van de sluizen, omdat het helpt versterken van uw haar voor het hechtingsproces.

2 Breng leave-in conditioner om je haar en kam het. Verwijder de synthetische haren uit de verpakking en leg het op een vlakke ondergrond in een gebied binnen handbereik.

3 Part 1-inch gedeelte van je haar aan de basis van je hoofd. Clip het haar boven uw kant op zijn plaats. Neem een ​​klein deel van het haar van ofwel de meest linkse of rechtse gedeelte van de basis van je hoofd en houd deze met één hand. Met uw vrije hand, pak een stukje van je synthetisch haar, ongeveer dezelfde grootte als de natuurlijke stuk van haar je vasthoudt met uw andere hand.

4 Twist ene uiteinde van de synthetische haar rond de wortels van het onderdeel van haar. Draai de synthetische haren strak om je wortels en verder verdraaien van de synthetische haren over de hele lengte van dat gedeelte van het haar. Vlecht het haar elke kwart van de weg naar beneden uw draai, om ervoor te zorgen uw slot niet untwist.

5 Ga verder met stap 2 en 3. Werk je een weg over de basis van je hoofd en naar de voorkant van je haarlijn terwijl je de dreadlock extensions te bevestigen. Spray haar glans over het haar om je look compleet.

Related Articles

  1. Hoe maak je Dreadlock Extensions
  2. Hoe te voorkomen Hair Extensions van het krijgen van Frizzy
  3. Hoe te bevestigen een Camper Dak & Vent Cover
  4. Hoe te bevestigen van een Mobile Home Frame naar Footing
  5. Hoe te bevestigen Wood aan een betonblok
  6. Hoe te bevestigen Wasmiddel aan mijn Honda Drukspuit
  7. Hoe te bevestigen Cord Purse Handles
  8. Hoe te bevestigen Romeinse lamellen
  9. Hoe te verwijderen Lock Tuimelaars
  10. Hoe te bevestigen Duct Werk aan de Framing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*