Hoe om te controleren een NTFS partitie op Linux

Hoe om te controleren een NTFS partitie op Linux


NTFS is het standaard bestandssysteem voor elke Windows-distributie van Windows NT naar Windows 7. Terwijl Linux meestal maakt gebruik van verschillende bestandssystemen, het maakt tools bieden voor interfacing met NTFS volumes, inclusief de mogelijkheid om vast te stellen en controleer de integriteit van de volumes.

instructies

1 Zorg ervoor dat de NTFS-volume wordt ontkoppeld behoren. Als het een native Windows-station, zal het afsluiten van de juiste correct ontkoppelen. Als het een thumb drive of een soortgelijke verwijderbare media, onder Windows moet u "remove hardware" in de taakbalk voordat los te koppelen. Onder Linux (als root), type "umount / dev / devicename" in een terminal, waarbij "devicename" is de naam van het apparaat, zoals "hda5" of "sda2."

2 Als u nog niet hebt, download ntfsprogs met behulp van uw moedertaal package manager, zoals apt-get of ontstaan. Als dat niet werkt, download dan de bron bij de link onder Resources (linux-NTFS.org). Dan cd naar de download locatie en het type "tar xvzf ntfsprogs-Version.tar.gz && cd ntfsprogs-versie && ./configure && make alles", waarbij versie is de versie nummer, zoals "2.0.0."

3 Log in een terminal als root en type "ntfsck / dev / devicename," waarbij "devicename" is hetzelfde als hierboven. Als je onzeker bent over devicename, type "cfdisk" om uit te vinden.

Related Articles

  1. Hoe kan ik niet-toegewezen ruimte samen te voegen tot een NTFS-partitie
  2. Hoe om te controleren een Copyright Registratie
  3. Hoe om te controleren een Thermistor
  4. Hoe om te controleren een kroon op een Rifle
  5. Hoe om te controleren een Ford VIN voor een Recall
  6. Hoe om te controleren een Ignition Coil Met een Spare Spark Plug
  7. Hoe om te controleren een Delphi Autoaccu
  8. Hoe om te controleren een elektromotor Capacitor
  9. Hoe om te controleren een AOL Profiel
  10. Hoe om te controleren een alkaline batterij met een multimeter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*