Hoe om pop uit een reusachtige verjaardagstaart

Hoe om pop uit een reusachtige verjaardagstaart


In 1895, een foto van een vrouw springen uit Stanford White's cake verscheen in een New Yorkse krant. White was een invloedrijk lid van de upper class van New York, en zijn taart verhaal kreeg nog meer aandacht, omdat hij later werd neergeschoten door de echtgenoot van de vrouw die van de taart gesprongen. Sinds White's tijd, hebben veel hert partijen en verjaardagsfeestjes gigantische taarten inbegrepen. Goedbedoelende vrienden soms springen uit de taarten om een extra verrassing aan te bieden. Als dit iets wat je wilt doen, hier is hoe het te doen.

instructies

1 Koop een reusachtige verjaardagstaart. Taarten kunnen worden gekocht bij online sites zoals Pop Out of My Cake Pop Cakes. Maak afspraken voor de taart aan de partij plaats te leveren.

2 Voordat de taart wordt uitgerold voor de jarige jongen, klim binnen en zorg ervoor dat het deksel is bevestigd. Afhankelijk van de grootte van de taart, kan het nodig zijn hurken om al uw lichaam te verbergen. Omgekeerd, als de taart te groot is, moet u op een blok te staan ​​om goed te zien als je pop uit.

3 Plan uw popping dit moment. U kunt uw onthullend moment dat samenvalt met een lied van Gelukkige Verjaardag. U kunt er ook voor kiezen om te wachten tot de verjaardag meisje maakt een wens.

4 Duw door de dunne top van de taart aan je uiterlijk te maken. Of, als de taart heeft een top die opent, til hem op, zodat u aan de partij jongen worden onthuld. Beweeg snel en zorg ervoor dat je schreeuwen, "Surprise!" of "Happy birthday!" tijdens je onthullen.

Related Articles

  1. Hoe maak je pop uit een urethaan Dent
  2. Hoe maak je pop uit een Dent
  3. Hoe meer vermogen uit een John Deere Gator
  4. Hoe Gas Siphon Uit een Mower
  5. Hoe te Rust uit een magnetron te krijgen
  6. Hoe meer vermogen uit een 2001 Yamaha YZ125
  7. Hoe om krassen uit een spiegel te krijgen
  8. Hoe te extraheren uit een PDF-bestand
  9. Hoe maak je een Circuit Breaker Pop uit een Whirlpool Droger oplossen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*