Hoe om een ​​RV Cassette Toilet & Shower

Hoe om een ​​RV Cassette Toilet & Shower


Een cassette toilet en douche is een op zichzelf staand plastic apparaat dat eruit ziet en werkt op dezelfde wijze als de Porta-Johns bekend van sportevenementen, openluchtconcerten en bouwplaatsen. Het voornaamste verschil met de Porta-John is dat in een cassettetoilet het effluent wordt gehouden in een slide-out vuilwatertank, of cassette, onder het toilet. Deze cassette kan worden verwijderd voor het legen en spoelen via een toegangsdeur in de buitenkant van het RV, zodat het afval niet hoeft te worden middels het voertuig. De fabriek installatie van een cassette toilet en douche zal toevoegen in de regio van £ 650 tot de aankoopprijs, maar de toevoeging van een als een doe-het-zelf-project is een relatief eenvoudig project.

instructies

1 Plan de locatie van uw cassette toilet en douche als een trade-off tussen een comfortabele zithoogte in de auto, en een doorgeefluik locatie aan de buitenkant, dat is laag genoeg om de gevulde cassette te worden verwijderd zonder ongemak. De afneembare tanks houden doorgaans ongeveer vijf liter afvalwater, zo zal wegen ongeveer 18,1 kg. wanneer vol.

2 Clear een gebied binnen uw camper aan de cassette toilet en douche tegemoet te komen. De locatie moet de service-poort van de cassette mogelijk te maken, of naar links of naar rechts, naar strak tegen een buitenmuur zijn.

3 Volg de installatie-instructies die bij uw cassette toilet en douche. Normaal gesproken zal een door de fabrikant geleverde sjabloon gebruiken om een ​​juiste formaat snijlijn op de muur waar het serviceluik wordt gevestigd te markeren. Voor het snijden het gat, gebruik dan een stud locator om te zorgen dat er geen vooraf geïnstalleerde bedrading of leidingen, en geen steun leden of hoepels, die door het gebied. Snijd het gat met behulp van een cirkelzaag of een decoupeerzaag.

4 Bevestig de cassette toilet en douche in de juiste positie met behulp van fabrikant geleverde bevestigingsmaterialen. Omdat de nieuwe eenheid is een volledig zelfstandige eenheid, is er geen leidingen of kabels worden gedaan. Als de locatie is in een natte douche, sluit rond de randen van de nieuwe unit met behulp van een badkamer / keuken siliconenkit.

5 Gebruik de cut-out panel van RV muur om een scharnierende deur die, wanneer het open is, maakt het mogelijk onbelemmerde toegang tot de cassette en zoet water vullen vergaderingen van de nieuw toilet te fabriceren. Zorg ervoor dat de deur is waterdicht gemaakt met een rubberen afdichting aan regen buiten te houden; een pre-klevende foam strip verkocht door home improvement magazijnen venster tocht te snijden zal goed werken. Breng de meest geschikte type HASP of slot aan de deur die zal houden het dicht bij de RV is aan de gang.

Related Articles

  1. Instructies over hoe u een VHS-cassette-adapter te laden
  2. Hoe een auto cassette-adapter op te lossen
  3. Hoe wordt een daadwerkelijk gebruik maken van een toilet?
  4. Hoe maak je een Pressure Flush Toilet Problemen
  5. Hoe maak je een DV Cassette rippen naar de computer
  6. Hoe u een Magnavox videorecorder op te nemen van een Cable Station
  7. Hoe om te bepalen hoe groot een Maltese Will Get
  8. Stap-voor-stap instructons over hoe je een autolak
  9. Hoe werkt een pinworm infectie te ontwikkelen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*