Hoe naar Seal Asbest Pipe Insulation

Hoe naar Seal Asbest Pipe Insulation


Het gebruik van asbest is aanzienlijk gedaald sinds de jaren 1980, toen het werd geïdentificeerd als een ernstig risico voor de gezondheid. Afdichting beschadigd asbest buisisolatie is een uiterst gevaarlijke baan, vanwege de mogelijke aanwezigheid van schadelijke lucht zwevende deeltjes, die bekend zijn oorzaken van kanker en ernstige ziekte.

instructies

Omgaan met Asbest Pipe Insulation

1 Bezoek de website van US Environment Protection Agency, en lees de informatie over het inhuren van een asbest corrigerende maatregelen aannemer informatie. De EPA geeft advies over kwaliteiten te zoeken bij het inhuren van iemand om buisisolatie verzegelen.

2 Neem contact op een vakman. Afdichten asbest omvat het behandelen van het materiaal met een bindmiddel dat sporen niet kunnen worden vrijgegeven. De EPA beveelt het inhuren van een professional aan asbest verzegeling uit te voeren. Volgens de EPA, reparatie is meestal goedkoper dan het verwijderen.

3 Bereid de asbest getroffen gebied en zorgen voor de veiligheid door het minimaliseren van activiteit rond de isolatie van de leidingen. Geen stof, schoon of opzuigen, de leidingen of de isolatie zelf voorafgaand aan de sluiting of verwijdering. Op dezelfde manier, niet het asbest beschadigen jezelf door het boren, schuren of schrapen van de isolatie. Probeer de kamer of ruimte met asbest isolatie te houden zo gesloten mogelijk te maken. Houd deuren gesloten en geen materiaal te volgen door het huis. Als het gebied met asbest niet kan worden vermeden, nat de isolatie met een spons of doek als een tijdelijke oplossing. Gebruik nooit water om beschadigde, gerafelde of schilferen asbest.

Related Articles

  1. Hoe naar Seal Corrugated Pipe
  2. Hoe naar Cover Asbest Floor Tile Met Keramische
  3. Hoe naar Seal terracotta vloertegels
  4. Hoe naar Seal Floorboards
  5. Hoe naar Seal Wood Parket
  6. Hoe naar Seal Lekkende Velgen op een auto
  7. Hoe naar Seal Kitchen Tiles
  8. Hoe naar Seal Vinyl
  9. Hoe naar Seal Tire velgen met ether
  10. Hoe naar Seal Loose Metal Roofing Nails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*