Hoe naar de luchthaven Codes onthouden

Hoe naar de luchthaven Codes onthouden


Volgens de World Airport Codes website worden ongeveer 9.500 luchthavens over de hele wereld geïdentificeerd op basis van de International Air Transport Association drie letters coderingssysteem. Voor iedereen die of willen deze codes te onthouden, is dat aantal waarschijnlijk intimiderend. Het is echter niet onmogelijk om te doen met een beetje hard werken en een aantal goede ouderwetse notakaarten. Hoewel je ze niet allemaal 's nachts zullen leren, het instellen van een doel van het leren van 100 per week is realistisch --- en de meeste mensen waarschijnlijk wel weet een aantal van deze codes al zonder zich daarvan bewust is.

instructies

1 Koop een aantal verpakkingen van de nota kaarten en schrijf de stad van de luchthaven aan de ene kant van de kaart en de drieletterige IATA-code aan de andere kant. Hoe meer energie gestoken in het bestuderen van de codes te zetten, hoe sneller je kunt ze onthouden, dus probeer om de kaarten dagelijks te bestuderen tijdens de down time of op een lunchpauze. Stel een doel van het leren van een realistisch aantal codes in een bepaalde periode en hou je eraan. Een volledige lijst van codes kan online (zie referenties) worden gevonden.

2 Elimineer de degene die je al kent van de stapel kaarten dus het wordt minder intimiderend. Veel mensen zullen verrast zijn door hoeveel luchthaven codes die ze al kennen. Een groot deel van de algemeen bekende codes zijn vernoemd direct na de steden waar deze luchthavens gevestigd zijn, zoals de MIA voor Miami en ATL Atlanta --- de drukste luchthaven ter wereld, met bijna 78 miljoen reizigers passeren elk jaar.

3 Leer de meest populaire luchthaven codes eerst of de degenen die het meest wordt gebruikt voor uw doeleinden. Een lijst van de 30 drukste luchthavens in de wereld is te vinden op de World Airport Codes website (zie Referenties) en biedt een goed uitgangspunt. Terwijl er zo veel codes om te weten, zich ervan bewust dat de vluchten vanaf elke luchthaven alleen te reizen naar een eindig aantal andere steden, en het kan nuttig zijn om te beginnen met het leren van deze zijn.

Related Articles

  1. Hoe kan ik de code van een 2003 Honda Civic EX Radio
  2. Hoe kan ik UPC codes gratis te creëren
  3. Hoe naar Venetië tour in twee dagen
  4. Hoe naar Tears in Photoshop Draw
  5. Hoe naar Circular aquaria bouwen
  6. Hoe naar kolommen in Microsoft Word Maak
  7. Hoe te Typ Morse Code
  8. Hoe naar Amsterdam Vanuit de Verenigde Staten
  9. Hoe naar school blauwdrukken lezen
  10. Hoe te Lees de Code datum op de Ameriqual MRE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*