Hoe maak je een vintage Campagnolo Crank Identificeer

Hoe maak je een vintage Campagnolo Crank Identificeer


De Campagnolo bedrijf produceert een aantal van de hoogste kwaliteit fietsonderdelen in de wereld. Volgens de website van Campagnolo, is het bedrijf actief op de verkoop van haar producten in 30 landen in 2010, maar het produceert nog steeds het grootste deel van de componenten in de oude Italiaanse fabriek in Vicenza. Campagnolo reeds tientallen deel van het rijwiel wereld, en veel van de onderdelen, zoals de kwaliteit cranks, zijn opgenomen op racers uit een aantal verschillende bedrijven. Gelukkig, het merk is zo bekend onder bike liefhebbers dat het mogelijk is om elke Campagnolo onderdelen identificeren met de juiste middelen.

instructies

1 Contact opnemen met het Campagnolo bedrijf. Het bedrijf houdt verslagen van de verschillende producten, waaronder krukken. Stuur een foto van de krukas die u wilt hebben geïdentificeerd. U kunt ook de catalogus informatie vragen voor het deel in kwestie.

2 Zoek op de Enige Campy website voor informatie en foto's. Deze website zorgt voor een grote galerij van Campagnolo liefhebbers tonen hun fietsen met Campagnolo onderdelen. De website bevat ook bedrijf catalogi voor Campagnolo onderdelen die dateren uit de jaren 1950, die u kunt gebruiken om verschillende krukken te identificeren en te onderzoeken.

3 Plaats foto's van de kruk en verzoeken om informatie over de Retro Bike Forum. Dit forum wordt bezocht door de fiets liefhebbers, mechanica en deskundigen die staan ​​te popelen om te helpen.

Related Articles

  1. Hoe maak je een Vintage Travel Trailer Identificeer
  2. Hoe maak je een Vintage Dean Guitar Identificeer
  3. Hoe maak je een Vintage Weaver KV Scope aanpassen
  4. Hoe maak je een Vintage Super Zig Zag Naaimachine Draad
  5. Hoe maak je een Vintage Audio reinigen
  6. Hoe maak je een vintage Rolex identificeren
  7. Hoe maak je een vintage naaimachine draad
  8. Hoe maak je een Vintage Waffle Iron reinigen
  9. Hoe maak je een Vintage Naaimachine Reparatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*