Hoe maak je een Statieftas

Hoe maak je een Statieftas


Een statief is een inklapbare standaard gebruikt om een camera of een videocamera houden. Statieven variëren in grootte van 8 inch tot 5 voet lang. De hoogste statief instort tot ongeveer 2 voeten. Tripod draagtassen zijn niet gebruikelijk producten verkocht in veel plaatsen - ze zijn meestal te vinden op fotografie winkels. U kunt uw eigen statief draagtas met behulp van canvas materiaal om een eenvoudig tasje gemaakt in een cilindrische vorm te creëren maken.

instructies

1 Meet, merk en snijd een 7-inch cirkel uit een stuk doek stof. Meet, merk en uitgesneden een 24-by-30-inch stuk canvas.

2 Vouw het 24-door-30-inch rechthoek in de helft van een 12-door-30-inch rechthoek vormen. Pas de snijkanten. Speld de 30-inch lengte van de snede rand samen.

3 Naai een 1/2-inch rechte steek naad langs de 30-inch cut rand. Vinger druk op de naad geopend. Dit betekent dat opent de naad en druk op de twee kanten van de stof open, zodat ze vlak op het weefsel direct onder.

4 Stel de naaimachine om zijn grootste steek, een rijgsteek. Plaats een ronde uiteinde van de cilindrische buis onder de drukvoet. Plaats de rand van de stof zo is 1/8 inch van de rand. Naai een rijgsteek rond de onderkant. Herhaal dit 1/4 van de rand inch. Zorg ervoor om te starten en stoppen van de naaien op dezelfde plaats. Laat een 4-inch draadeinde aan het begin en eind van elke steek.

5 Wacht tot de twee 4-inch uiteinden van draad vanaf het begin van de twee rijen rijgsteken. Trek de draad naar de stof te verzamelen in een 22-inch opening. Verzamel de stof met twee 4-inch uiteinden van draad aan het einde van de rijgsteken. Controleer de inwinningsproces periodiek door het afstemmen van het einde van de cilindrische buis met de 7-inch cirkel.

6 Pin het verzamelde deel van de cilindrische buis naar de buitenrand van de 7-inch cirkel. Stel de naaimachine naar uw normale naad steek. Naai de cilindervormige buis naar de 7-inch cirkel. Knip alle overtollige draad.

7 Draai de bovenkant van de stof naar beneden een halve inch en pin. Druk op de vouw. Verwijder de pennen. Vouw de geperste rand naar beneden en over de stof 1 1/2 inch. Pin op zijn plaats.

8 Top steek langs de bovenkant gevouwen rand. Plaats het naaien 1/16 inch afstand van de rand of plaats de binnenrand van de druk voet op de vouw. Naai rond de bovenkant.

9 Naai een tweede rechte naad langs de onderste rand van de 1 1/2-inch voudig. Plaats de buitenrand van de drukvoet zelfs met de buitenste rand van de bodemvouw. Naai rond de zak. Knip alle overtollige draad.

10 Draai de zak, zodat de naden aan de binnenkant. Open de zijnaad tussen de stiksels en het stiksel onderaan de 1 1/2 inch voudig. Steek een tornmesje in het genaaide zijnaden. Knip de draad op alleen de voorste naad. Begin met het snijden van de naad 1/4 inch van de top stiksels en stoppen met het openen van de naad 1/4 inch vanaf de onderkant steek lijn.

11 Meet en snijd een stukje van de gens 34 inches lang. Een knoop van een halve inch van beide uiteinden van het koord.

12 Bevestig de koord om een grote veiligheidsspeld net onder één knoop. Steek de veiligheidsspeld in de uitsparing opening aan de bovenkant van het statief zak. Rijg het koord door de behuizing. Duw de veiligheidsspeld in het gebied en houd met één hand. Verzamel de stof over het koord en trek door de behuizing. Herhaal dit proces tot de veiligheidspen verschijnt door de tegenoverliggende zijde van de naad opening.

13 Trek de veiligheidspin tot 6 inches van cording shows. Bind de twee uiteinden van het koord aan elkaar. Schuif de stof over het koord te openen en plaats het statief. Sluit het koord statief zak door aan het koord en schuiven de stof gesloten.

Related Articles

  1. Hoe maak je een houten katrol maken
  2. Hoe maak je een PVC Parrot Stand Build
  3. Hoe maak je een Nicotrol inhalator
  4. Hoe maak je een voetenbankje stofferen
  5. Hoe maak je een Mocassin van het water te identificeren
  6. Hoe maak je een veer ventilator maken
  7. Hoe maak je een pug geven van een kapsel
  8. Hoe maak je een Tavern Wench Hat
  9. Hoe maak je een kind Houten Playground Build

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*