Hoe maak je een Socket Driver Vet

Hoe maak je een Socket Driver Vet


Een ratelsleutel kan voortijdig slijten of zelfs niet als gruis zich ophoopt in het mechanisme. Regelmatig onderhoud kan de levensduur van deze tools te verlengen voor vele jaren. Wees ervan bewust dat veel van de belangrijkste instrument fabrikanten bieden een levenslange garantie en gratis vervanging, dus als een gereedschap niet lukt, is het verstandig om contact op met de fabrikant.

instructies

1 Stel een schone, goed verlichte werkplek. Leg een doek naar beneden op de werkbank te vangen elke gedaald onderdelen, in het bijzonder een klein kogellager die is gemakkelijk verloren.

2 Verwijder de bovenklep van de moersleutel hoofd. Met Snap-On moersleutels, wordt deze op zijn plaats gehouden met een paar Torx-schroeven. De meeste andere merken maken gebruik van een borgring. Onder de kap zijn het palwiel, een pal dat het wiel en een verende kogellagers die spanning levert vastklikt. Let op waar de onderdelen zijn geïnstalleerd, of maak een snelle schets om te helpen bij hermontage later. Merk ook op dat de Snap-On ratchet grepen hebben een W-vormige veer die terug moet gaan in dezelfde richting.

3 Maak alle met oplosmiddel, ook de binnenkant van de sleutelgreep. Siliconenspray is een goede keuze voor deze job, omdat het vet verwijderd, drijft het vuil op uit spleten en voorkomt roest. De siliconen glijmiddel is niet voldoende voor de zware druk die in een moersleutel, echter, dus de onderdelen moeten worden gesmeerd. Gebruik een lichte, waterbestendige vet zoals dat maakte voor fietsen of op zee. Zet een dunne coating op de ratel, pal en andere bewegende delen.

4 Plaats de onderdelen in het handvat. Wees voorzichtig bij het installeren van het kogellager in een Craftsman ratel handvat als het voorjaar onder het moet worden ingedrukt met een schroevendraaier. Ook de Snap-On ratels hebben een W veer die goed moet worden aangepast, evenals een stofafdichting die verder gaat onder de bovenklep.

Related Articles

  1. Hoe maak je een onderweging paard vet opnieuw te maken
  2. Hoe maak je een Flash Drive Unpartition
  3. Hoe maak je een lager met vet in te pakken
  4. Hoe maak je een Flash Drive Open Mijn Mac-computer met VMware
  5. Hoe maak je een TWAIN-driver te installeren
  6. Hoe maak je een Floppy Drive rijden van een parallelle printerpoort
  7. Hoe maak je een Skinny Persoon Vet in Photoshop
  8. Hoe maak je een Concrete Drive Stempel
  9. Hoe maak je een Volvo Driver Side achteruitkijkspiegel vervangen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*