Hoe maak je een Network LCD-projector werken

Hoe maak je een Network LCD-projector werken


Projectoren hebben een lange weg afgelegd sinds ze werden geïntroduceerd, en LCD's nam ze mee naar een nieuw niveau. Veel projectoren kan draadloos verbinding maken met uw netwerk. Als een zaak van de feiten, kan meerdere computers beurten te controleren welke van de projector wordt weergegeven, waardoor meerdere sprekers tijdens een presentatie te nemen. In eerste instantie het opzetten van de projector zal een paar minuten duren, maar zodra alle instellingen zijn aangepast voor de locatie van de projector, zullen presentaties worden weergegeven met gemak.

instructies

1 Schakel het netwerk LCD-projector. Gebruik de meegeleverde afstandsbediening of direct druk op de knop op de projector.

2 Selecteer de optie netwerk op de projector. Verschillende fabrikanten zullen verwijzen naar dit op verschillende manieren, dus raadpleeg uw handleiding voor specifieke informatie, maar u bent op zoek naar de toegang tot het hoofdnet menu.

3 Selecteer de infrastructuur voor het projecteren via een netwerk-modus. Dit zal u toelaten om het invoeren van de gegevens die specifiek zijn voor het lokale domein. Het selecteren van Ad Hoc-modus zal het opzetten van de projector met slechts één computer via een draadloze verbinding te praten.

4 Navigeer naar de draadloze LAN-pagina op uw projector (zie de handleiding van uw eigenaar). Selecteer een snelle verbinding en het type verbinding. Voer een ESSID naam voor de projector te maken het gemakkelijk om op het netwerk te lokaliseren.

5 netwerkinstellingen configureren Microsoft Windows. Met de rechtermuisknop op de draadloze netwerkverbinding pictogram en selecteer 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Advanced" "Configure" en dan. Selecteer "Infrastructuur" in het kader van het type netwerk (niet gebruiken Ad Hoc) en stel de SSID om de naam die u hebt gemaakt voor de projector ESSID evenaren. Controleer of de versleuteling is uitgeschakeld voordat u op "OK" om het dialoogvenster te sluiten.

6 Dubbelklik op de softwaretoepassing die bij de projector op uw computer om verbinding te maken via het netwerk. Kies uw verbinding modus en selecteer de gewenste projector in de lijst. het bureaublad van de computer wordt weergegeven door de projector, en de computer zal ook een drijvende controle bar, zodat u specifieke acties kan controleren.

Related Articles

  1. Hoe maak je een Laptop LCD Backlight Problemen
  2. Hoe maak je een Scalextric Digital systeem werken
  3. Hoe maak je een gebarsten LCD-scherm te repareren
  4. Hoe maak je een Samsung LCD TV Test
  5. Hoe maak je een Benq LCD Monitor Problemen
  6. Hoe maak je een Samsung LCD TV Reparatie
  7. Hoe maak je een gebarsten LCD op een televisie te repareren
  8. Hoe maak je een Sharp LCD TV Reset
  9. Hoe maak je een zelfgemaakte Slide Projector Maak
  10. Hoe maak je een Vizio LCD TV Problemen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*