Hoe maak je een Manual Boost Controller op een Audi Install

Hoe maak je een Manual Boost Controller op een Audi Install


Het toevoegen van een boost controller om uw Audi stelt u in staat om het bedrag van de druk die de turbo in uw Audi is het uitvoeren van handmatig aan te passen. Als de turbo produceert meer boost, dan zal uw motor ook correlatieve kracht winsten als de turbo spoelen en wordt volledig sluiten. Niet alle Audi-motoren zijn uitgerust met een turbo, dus het is belangrijk om op te merken dat je een boost controller niet kunt installeren, tenzij uw motor is uitgerust met een turbo. De exacte grootte en montage van uw motor zal enigszins afwijken van model tot model.

instructies

1 Monteer de boost controller in je interieur. Afhankelijk van het model van de boost-controller die je hebt gekocht, kan er al dan niet een standaard dashboard mount inbegrepen. Een goedkope montage optie is klittenband of dubbelzijdig tape, beide gemakkelijk te verkrijgen bij de meeste bouwmarkten.

2 Het gebruik van de bussen en een open moersleutel, verwijder de plastic luchtfilterhuis aan de voorzijde, bestuurderszijde hoek van de motor. Maak de brede schoonspuiten dat zij hecht aan de motor inlaatspruitstuk en stel het luchtfilterhuis en schoonspuiten opzij. Koppel alle kabelbomen, dat in de intake slang aan sensoren zijn bevestigd. Het verwijderen van deze onderdelen krijgt u gemakkelijker toegang tot de turbocompressor assemblage geven.

3 Verwijder de wastegate frequentie ventiel aangebracht op de bovenkant van de turbo. Deze klep is kunststof, heeft een U-vorm en heeft twee kleine slangen verbonden dat vanaf de turbo samenstel. Trek de slangen met de kraan en leg ze opzij.

4 Monteer actuator de boost controller om de wastegate frequentie ventiel van uw Audi. Afhankelijk van het model van de boost controller die je met, zal de specifieke montageproces variëren. Fundamenteel, bent u het aansluiten van het bedieningsmechanisme en schoonspuiten van de wastegate klep. De boost controle-apparaat in de auto elektronisch bepalend zijn voor de bediening van de wastegate klep en de stroom van lucht door de gewijzigde schoonspuiten.

5 Bepaal een locatie voor de boost controller ingang slang. U kunt de route van de ingang slang in bestaande schoonspuiten dat aan de inlaat van de turbocompressor is bevestigd.

6 Voer het van de aandrijving via de firewall Audi, die de grens tussen het interieur van de auto en de motor. Er zijn meerdere kleine gaatjes in de firewall waardoor u kunt slang de draad. Zodra wordt is het interieur van de auto bereikt strippen wat isolatie van het uiteinde en deze vast aan de boost besturingsinrichting. Isoleer de elektrische aansluiting met elektrische tape.

7 Installeer de wastegate actuator ventiel, het luchtfilterhuis en inlaatspruitstuk buizen. Vergeet niet om het even welke sensoren die je kan hebben gehad te verbreken tijdens de installatie opnieuw. Sluit je motorkap, volg dan de kalibratie procedure die je boost controller nodig voordat het kan worden ingezet.

Related Articles

  1. Hoe maak je een Audi MMI DVD Burn
  2. Hoe maak je een Audi sleutel vervangen
  3. Hoe maak je een antennemast Install
  4. Hoe maak je een dektraliewerk Install
  5. Hoe maak je een Mistachterlicht Install
  6. Hoe maak je een Audi Q5 Headlight aanpassen
  7. Hoe maak je een Audi TT MAF Sensor 2003 Reinig
  8. Hoe maak je een Audi TT Radio Install
  9. Hoe maak je een Kettingspanner Install
  10. Hoe maak je een draadantenne Install

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*