Hoe maak je een lange smalle gang Versier

Hoe maak je een lange smalle gang Versier


Sommige films tonen een alleenstaande persoon met een sombere uitdrukking, lopen een lange, donkere, smalle gang. Vermijd die ervaring, door het draaien van uw sombere gang in een die is helder en prachtig ingericht. Met een paar veranderingen, zoals nieuwe verf en aangepaste kunstwerk, kan dit moeilijk te versieren ruimte van het huis een geheel nieuwe look.

instructies

1 Verf de muren een pastel, neutraal of heldere kleur. Bijna elke kleur zal werken, met uitzondering van duisteren. Elke donkere schaduw, zoals marine blauw of kastanjebruin, kan de gang gevoel te maken en kijken kleiner - maar lichter en helderder kleuren - kan maken het gebied lijken uit te breiden, en vul met licht.

2 Hang een spiegel aan één einde van de gang. Kies er een die is breed genoeg dat het slechts een inch of twee van de ruimte aan beide zijden. De spiegel kan elke lengte van boven naar beneden zijn; Maar positioneren zodat het hangt een paar centimeters van het plafond. Zet een vloer fabriek direct voor het, om een ​​beetje kleur toe te voegen.

3 Voeg kunstwerken aan de muren. Er zijn een paar art opties te overwegen, afhankelijk van uw voorkeur. Een optie is om te kopen bijpassende of contrasterende frames in dezelfde grootte en zet een persoonlijke foto in elk. Hang ze in een horizontale lijn, op één of beide kanten van uw gang. Hang ze op ongeveer ooghoogte. Een andere optie is om een ​​lange, horizontale schilderen opdracht van een lokale kunstenaar. Het schilderij, dat enkele meters breed en ingelijst zou moeten zijn, kan van alles zijn van een landschap te zijn, om een ​​abstract schilderij. Hang het aan de ene kant van uw gang.

4 Voeg meubilair aan de gang. Het gebied kan te klein lijken te meubels toe te voegen, maar er zijn wel een paar stukken speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. Voeg een lange, dunne bureau of tafel. Meet de lengte, hoogte en breedte van de gang: Maar eerst beslissen welke kant van de gang je wilt op. Als er een deur aan de ene kant van de gang - en dat is de kant zou je graag op - alleen meten vanaf het begin van de gang naar de deur frame. Meet de lengte, breedte en hoogte van het meubilair, en vergelijk het met de metingen van de gang voor de aankoop.

5 Hang mini kroonluchters in de gang. Meet de gehele lengte en breedte van de gang. Aankoop van twee identieke kroonluchters en hang ze aan het plafond, om extra licht toe te voegen. De kleur van de kroonluchters moet de muur kleur en decor aan te passen.

Related Articles

  1. Hoe maak je een lange smalle kamer te regelen
  2. Hoe maak je een lange smalle woonkamer design
  3. Hoe maak je een lange zwarte Buikdansen Rok maken
  4. Hoe maak je een lange en magere veranda te versieren
  5. Hoe maak je een lange foyer zaal te versieren
  6. Hoe maak je een Brick Fireplace Mantel Versier
  7. Hoe maak je een Two Bedroom Bungalow Versier
  8. Hoe maak je een lange autorit met wegspelen verkorten
  9. Hoe maak je een lang en smal Bathroom Sier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*