Hoe maak je een kleine rugzak

Hoe maak je een kleine rugzak


Kleine rugzakken kunnen worden gebruikt als portemonnees voor volwassenen of tieners, of om gewoon te dragen kleine voorwerpen. Peuters en kleuters vaak genieten van het dragen van speelgoed en andere items rond, zo klein rugzakken zijn perfect voor hen ook. Maak een kleine trekkoord rugzak van vrijwel elk soort stof. Er is eigenlijk heel weinig naaien betrokken, en het maakt zeer snel.

instructies

1 Knip twee rechthoeken stof. De rechthoeken kan elke grootte die u wilt, hoewel een gemeenschappelijke grootte is 15 inch met 17 inch. Als u een kleinere voor uzelf of een peuter wilt, maakt het ongeveer 12 inch bij 14 inch.

2 Leg de twee rechthoekige stukken stof op de top van elkaar, goede kanten op elkaar. Pin rond drie kanten; de twee lange zijden en een korte zijde. Begin met het naaien van ongeveer een duim van de ongenaaide kant en blijven rond de drie zijden u speldde; stoppen met het naaien van een duim van de ongenaaide kant. Naai met een kwart inch naad. Neem de pinnen als je ze komen.

3 Zet een duim aan het ongenaaide einde van de rechthoek. Vouw het neer aan de verkeerde kant van de stof. Speld het op zijn plaats. U bent het creƫren van de behuizing voor de string rugzak. Naai de behuizing naar beneden.

4 Zet een veiligheidsspeld in het einde van de string en haal deze door de behuizing. De veiligheidsspeld geeft je iets stevig vast te houden terwijl u werkt. Rijg de eerste snaar vanaf de linkerkant van de rugzak; Ga helemaal rond de zak totdat je terug naar waar je begon te krijgen. Herhaal de andere snaar, maar beginnen en eindigen aan de rechterkant.

5 Knoop de vrije uiteinden van je snaren. Je hebt nu een tasje; een rugzak maken, moet u te rippen uit een paar steken in de onderste hoeken van de tas. Trek de geknoopte uiteinden van het touw door de gaten.

6 Naai over de hoeken van de rugzak, en zorg ervoor dat de string te vangen onder de steken. Gebruik een zigzagsteek en gaan over het meerdere malen om ervoor te zorgen dat het veilig is.

7 Draai de tas met de goede kant uit. Trek aan het touwtje om de rugzak te sluiten.

Related Articles

  1. Hoe maak je een kleine oven maken
  2. Hoe maak je een kleine windmolen voor een wetenschap eerlijke project creëren
  3. Hoe maak je een kleine hovercraft maken
  4. Hoe maak je een kleine sandblaster bedienen
  5. Hoe maak je een klein cafe te openen
  6. Hoe maak je een kleine struik
  7. Hoe maak je een kleine portemonnee Weave
  8. Hoe maak je een kleine maple boom snoeien
  9. Hoe maak je een kleine harp maken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*