Hoe maak je een houten gebinte op een 4/12 standplaats te bouwen

Hoe maak je een houten gebinte op een 4/12 standplaats te bouwen


Een houten dak truss is een prefab driehoekig kader dat een set van balken en een balk in de traditionele stok framing vervangt. Het bestaat uit vier hoofdonderdelen: twee bovenste kabels die deel uitmaken van de top, een lagere koord die horizontaal loopt langs de onderkant van de driehoek en een verticale koning na de steun die omhoog loopt door het centrum. De 4/12 toonhoogte is een dak die verticaal stijgt in de richting van de piek van 4 inch voor elke 12 inch horizontale run.

instructies

lay-out

1 Meet de breedte van de zijwanden boven, van buiten met bijvoorbeeld een meetlint. Voeg ten minste 12 inch aan beide zijden van eaves, die typisch 12 tot 36 inch afhankelijk van de stijl van de structuur.

2 Gebruik een krijtlijn om een lijn op uw oprit, zolang de breedte van uw muren, vermeerderd met het bedrag dat u toegevoegd dakrand aan beide zijden te markeren. Vind het centrum van deze lijn en markeren met een krijtje.

3 Meet van het merk aan een uiteinde van de lijn met de meetlint en delen door 12 inch. Start van het merk en meten, loodrecht op de oorspronkelijke lijn, een afstand die gelijk is aan de helft van de eerste lijn, gedeeld door 12, tijden 4 om uw piek te vinden. Markeer de plek met krijt.

4 Gebruik een touw van de piek diagonaal op beide hoeken van uw bottom line. Gebruik een online hoek converter om de hoek te berekenen op basis van toonhoogte. Deze hoeken zullen 18,43 graden. Stel uw mijter zag zo dicht mogelijk bij dat mogelijk te maken, zal een kleine afwijking van minder dan een diploma van een meetbaar effect op een deel grootte of dakhelling niet.

bijeenkomst

1 Snij een 2-door-4 zolang de onderste regel, met beide uiteinden in ten verstek 18,43 graden, met de verstekzaag. Meet de diagonale lijnen van de piek tot de uiteinden van de onderste regel. Meet de hoek te snijden einde van uw 2-by-4 en aftrekken die dimensie van de diagonale lijn lengte. Snij twee 2-by-4s om die lengte met 18,43 graden verstek uiteinden.

2 Plaats de drie stukken in de krijtlijn aan uw truss vormen. Meet vanaf het midden van de bovenrand van het aansluitsnoer aan de binnenkant van de piek. Snijd een 2-by-4 van deze lengte. Markeer het midden van de ene kant met behulp van krijt. Snijd de hoeken van die eindigen op 18,43 graden, zodat ze voldoen aan de mark om een ​​punt te vormen.

3 Leg de koning bericht dat je gewoon gesneden in de driehoek, met de bodem platte kant tegen de bovenkant van de bodem los en het punt tegen de binnenkant van de piek.

4 Trek de gewrichten op alle drie hoeken en tussen koning post en lagere koord op 1/2 inch multiplex met behulp van krijt. Snijd deze met een decoupeerzaag. Maak twee voor elke verbinding. Lijm en nieten ze aan de gezichten van de bundel met houtlijm en pneumatische brede kroon nietmachine en 1 1/2-inch nietjes.

Related Articles

  1. Hoe maak je een hond pen hek te bouwen
  2. Hoe maak je een model viking schip te bouwen
  3. Hoe maak je een rustieke afgeschermde veranda te bouwen
  4. Hoe maak je een speeltuin dia op te bouwen
  5. Hoe maak je een goedkope afgeschermde veranda te bouwen
  6. Hoe maak je een Half Hull model te bouwen
  7. Hoe maak je een gazon goed huis te bouwen
  8. Hoe maak je een septic tank systeem te bouwen
  9. Hoe maak je een vrijstaande kajak rack te bouwen
  10. Hoe maak je een mini elektrische auto te bouwen voor een wetenschappelijk project

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*