Hoe maak je een Glasvezel Cast Trim

Hoe maak je een Glasvezel Cast Trim


Glasvezel mallen worden vaak gebruikt bij de behandeling van verwondingen aan de armen en benen. Glasvezel werpt dienen om uw lichaam te beschermen als het geneest, evenals houd je de schade in positie, waardoor het goed te genezen. Ze kunnen worden gebruikt om botbreuken, spierblessures, bandletsels behandelen - en als een middel ter bescherming na orthopedische chirurgie. Met de juiste cast zorg, moet uw glasvezel cast intact blijven, totdat het tijd is voor verwijdering. Echter, soms is je cast wordt beschadigd en kunnen vereisen trimmen.

instructies

1 Onderzoek uw cast regelmatig. Als u merkt dat uw huid is het afbreken van rond de randen van de cast of de randen van de cast zijn ruw geworden, ze niet aanraken of proberen om ze zelf te knippen.

2 Maak een afspraak met de arts die u in uw glasvezel cast geplaatst. Alleen een medische professional moet trimmen bij cast.

3 Woon benoeming van uw arts. Bij uw afspraak, zal uw arts of een opgeleide medewerker, medische schaar of een cast zag om de randen van uw cast trimmen. Zij kunnen ook van toepassing een extra laag van padding om uw huid te voorkomen dat geïrriteerd. Als de cast ook beschadigd is, kan de cast worden verwijderd en een verse zal opnieuw worden aangebracht.

Related Articles

  1. Hoe maak je een Walking Cast vermommen
  2. Hoe maak je een Fish Cast Van gips of glasvezel Make
  3. Hoe maak je een Belly Cast Paint
  4. Hoe maak je een Glasvezel Mold
  5. Hoe maak je een Glasvezel Kap
  6. Hoe maak je een Crochet Lace Trim
  7. Hoe maak je een Glasvezel Skateboard
  8. Hoe maak je een Glasvezel Bow
  9. Hoe maak je een glasvezel bad en douche kop opsteken
  10. Hoe maak je een boot casting deck te bouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*