Hoe maak je een embedded video downloaden

Hoe maak je een embedded video downloaden


Het internet staat vol met leuke en informatieve inhoud in de vorm van video's en andere media. Hoewel u gemakkelijk clips online kunt bekijken, kunt u ze op te slaan op uw harde schijf om ze te bekijken zonder een internetverbinding of overbrengen naar een andere mediaspeler. Er zijn een paar manieren om dit te doen, hetzij door het gebruik van browsers of speciale software. Als je eenmaal hebt voltooid, zal je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de video's wanneer je maar wilt.

instructies

1 Download Mozilla Firefox. Zodra u Firefox gebruikt, kunt u downloaden van de gratis Downloadthemall! extensie die u toelaat om ingesloten video's te downloaden en kijken ze offline. De add-on ondersteunt verschillende bestandstypen, waaronder Flash, avi, mp3, wav en .wmv.

2 Een ander hulpmiddel is Orbit Downloader. Deze gratis software stelt gebruikers in staat om ingebedde video's te downloaden. Het werkt alleen met Flash-bestanden en video's, maar kan nog steeds worden gebruikt om bestanden te bekijken van websites als YouTube en MySpace offline. De software is eenvoudig te gebruiken en je kunt de bestanden downloaden door het runnen van het tijdens het kijken naar de video's of het spelen van de media die u wilt downloaden.

3 Een derde tool is Internet Explorer. Zodra u de video die u wilt downloaden hebt bekeken, opent u de map met tijdelijke internetbestanden in een Verkenner-venster en klik op 'Extra', 'Internet-opties "," Instellingen "en" Bestanden weergeven ". U kunt het bestand van de video's die je net zag vinden en te kopiëren en plakken naar een andere map op uw harde schijf. U zult dan in staat zijn om de video offline te bekijken.

Related Articles

  1. Hoe maak ik een Zumba Video & Music bestellen?
  2. Hoe maak je een Wireless Video Camera Maak
  3. Hoe maak je een Professional Video Camera
  4. Hoe maak je een Flash-video op te slaan op een harde schijf
  5. Hoe maak je een professionele video camcorder kiezen
  6. Hoe maak je een YouTube Video Voetnoot
  7. Hoe maak je een Mini Video Cassette Play
  8. Hoe maak je een Flash-video van Met JibJab Make
  9. Hoe maak je een analoge video te converteren naar Digital op een Mac
  10. Hoe maak je een MTV Video Converter V1.12.11.3 Gebruik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*